SIN DRAGANE MIRKOVIĆ UŽIVA U DRUŠTVU FATALNE ĆERKE POZNATOG PEVAČA: Zajedno na ručku! Da li se nešto "kuva" između njih?(FOTO)

Autor:

Zabava

06.01.2023

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljski izlazak ili nešto više?

SIN DRAGANE MIRKOVIĆ UŽIVA U DRUŠTVU FATALNE ĆERKE POZNATOG PEVAČA: Zajedno na ručku! Da li se nešto "kuva" između njih?(FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Dragana Mirković

Sin Dragane Mirković, Marko Bijelić otkada je izrastao u momka poprilično privlači pažnju žena svojim atkraktivnim izgledom.

Iako je godinama bio u medijskoj ilegali, čini se da Marku popularnost sada i te kako prija pa je počeo da se viđa i izlazi sa ćerkom Zdravka Čolića.

Ćerke Zdravka Čolića, Una i  Lara, izrasle su u prave lepotice, a gde god se pojave izazivaju veliku pažnju. Una je odnedavno počela vrlo atraktivno da se oblači i veoma je aktivna na društvenim mrežama, gde je možemo videti u najlepšem izdanju.

Mnogi se pitaju ima li dečka i s nestrpljenjem iščekuju da je vide u zagrljaju nekog momka. Na Uninom profilu sada su se pojavile slike iz izlaska sa mladićem, koga svi dobro znamo, a naročito njegovu majku, pevačicu Draganu Mirković. Reć je o Marku Bijeliću, koji je već nekoliko dana u Beogradu te je odlučio da prelepu Unu pozove na ručak.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram/Una Čolić

ručak

 

Marko i Una očigledno uživaju kada su zajedno, oni su sudeći po fotografiji odlučili da ručaju u japanskom restoranu, a to da li su u emotivnoj vezi ili je ovo samo drugarski izlazak ostaje da vidimo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading