KO JE IZABRANICA MARKA ROKVIĆA? Upoznali se u školi, pevač joj posvetio pesmu, a Marinko ju je mnogo voleo - evo kako izgleda i čime se bavi (FOTO)

Autor:

Zabava

05.01.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranica Marka Rokvića, Sara Oster, pre dva dana na svet je donela devojčicu.

KO JE IZABRANICA MARKA ROKVIĆA? Upoznali se u školi, pevač joj posvetio pesmu, a Marinko ju je mnogo voleo - evo kako izgleda i čime se bavi (FOTO)

Foto: ST/N.MANDIĆ

Supruga pevača Marka RokvićaSara Oster Rokvić, nedavno se porodila i na svet donela devojčicu, kojoj su ponosni roditelji dali ime Draga. a njihova ljubavna priča je jedna od najlepših na estradi.

Naime, njihovo poznanstvo počelo je još u srednjoj školi, dok su bili tinejdžeri. Međutim, njihova ljubav nije počela tada, pošto su prvih nekoliko godina poznastva bili samo prijatelji. Ipak, i nakon završetka škole ostali su u kontaktu, što je rezultiralo time da se par godina kasnije između njih rode emocije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Rokvić (@markorokvic)

 

Marko je svojevremeno otkrio da je jednu svoju pesmu posvetio upravo svojoj ženi Sari. U pitanju je numera "Idu nam, idu dani". Po tekstu lako je shvatiti da Marko u pesmi opisuje svoja osećanja prema Sari, ali pre nego što je njihova ljubavna priča počela, tačnije dok su još bili u "fazi muvanja".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Rokvić (@markorokvic)

 

Sara je bila u sjajnim odnosima sa pokojnim Marinkom Rokvićem, ali i sa njegovom suprugom Slavicom, te su zajedno delili i porodične fotografije. Marko i Sara se odlično slažu i sa njegovim bratom Nikolom i suprugom Bojanom Barović, te tako često organizuju druženja i okupljanja.

 

 

Marko i Sara su se venčali 2015. godine, a iste su dobili i svoje prvo dete - sina Despota. Poslednjih godina Marko nije na javnoj sceni, ali je i dalje u muzičkim vodama, a njegova žena ima jedno zaista više nego lepo zanimanje. Naime, Sara je diplomirani filolog, ali se ne bavi tom profesijom već ima blog posvećen najlepšoj stvari na svetu - majčinstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading