GOLA NINA SENIČAR, GRUDI PREKRILA LUBENICAMA: Skinula se i pokazala sve, muškarcima pomutila um u vrelom bikiniju!

Autor:

Zabava

03.01.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nina Seničar pokazala čime raspolaže.

GOLA NINA SENIČAR, GRUDI PREKRILA LUBENICAMA: Skinula se i pokazala sve, muškarcima pomutila um u vrelom bikiniju!

Foto: Printscreen youtube.com

Glumica Nina Seničar raspametila je fanove na društvenim mrežama serijom golišavih fotki koje su najviše oduševile jači pol.

Foto: ATA Images

Nina Seničar

 

Nakon što je oduševila gledaoce kraj malih ekrana kada je u kostimu francuske sobarice i podvezicama čistila kuću i pokazala brutalnu liniju, Nina Seničar izazovim kadrovima počastila i svoje verne pratioce na društvenim mrežama. Zgodna glumica objavila je seriju fotki u bikinijima i sve ostavila "baz daha".

Nina je pokazala savršenu liniju, vitke, duge noge, brutalne trbušnjake i dekolte, a pohvali komentari i lajkovi samo su se nizali. "Tvoje telo je savršeno", "Prezgodna si i prelepa", "Kakvo telo! Jao, šta nam radiš", samo su neki od komentara ispod fotografija.

 

Nina Seničar je nedavno je izgovorila sudbonosno "da" svom izabraniku, inače holivudskom glumcu, Džeju Eliotu sa kojim je 2019. godine dobila ćerku Normu Grejs Elis. 

Foto: Aleksa Borković

Nina Seničar

 

Par živi u jednom od najluskuznijih naselja u Los Anđelesu u vili od četiri miliona dolara. Ipak, Nina nije kao mnoge tamošnje zvezde i vrlo je posvećena svom domu i porodici, a nedavno je za domaće medije govorila o životu u Americi i otkrila da je vrsna domaćica, kao i da se fenomenalno snalazi u kuhinji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading