"NIKO NE MOŽE DA BUDE KAO JA" Aca Lukas zaljubljen do ušiju, otkrio ko je bio prvi poziv u 2023. godini, a jedina želja mu je da se naspava! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.01.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas imao brutalnu poruku za kolege pevače.

"NIKO NE MOŽE DA BUDE KAO JA" Aca Lukas zaljubljen do ušiju, otkrio ko je bio prvi poziv u 2023. godini, a jedina želja mu je da se naspava! (VIDEO)

Foto: Ata images

Folker Aca Lukas prošle noći nastupio je u jednom beogradskom hotelu, a tom prilikom pred našim kamerama otkrio je ko mu je prvi čestitao Novu godinu, ali i kakve planove ima za 2023. 

- Mikrofon sam poljubio prvo, kao i svake godine. 30 godina sa, sad me je zvala keva da mi česita, prvi i jedini, juče sam podelio novac, obavio sam sve pozive. Šalim se, tu mi je sin i snajka, pa sam sa njima dočekao. 

Po čemu češ pamtiti 2022. godinu?

- Ja sve godine pamtim, neka godina malo bolja, nekad lošija, sve zavisi. 

Šta ćeš uraditi u 2023. a da nisi stigao u prethodnoj?

Republika

Foto: Ata images

 

 

- Ja se iskreno nadam da ću da se naspavam. 

Da li bi voleo da se zaljubiš u ovoj godini?

- Ja da se zaljubim u 54 godini? Čovek može uvek da se zaljubi, ali mislim da za tim nema potrebe. Ja sam zaljubljen u svoj život i svoju decu!

Šta ćeš poželeti kolegama u Novoj godini?

- Ja sam Aca Lukas, i niko ne može da bude Aca Lukas, ne zato što sam ja najbolji, nego zato što sam ja Aca Lukas. Bilo je onih koji su pokušavali da budu neko drugi, ali to ne može. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aca Lukas i Jovana Jeremić

 

Na konstataciju da je otpevao pesmu ,,Potopiću ovaj splav", a da se u tom trenutku zaista beogradski splav potapao, Lukas je reagovao:

- Ja pevao tu pesmu? Ne znam ni čija je to pesma. Ko peva to? Stoja? Ja ne pevam ženske pesme. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading