Srećnu novu 2023. želi vam ekipa REPUBLIKA TV! (FOTO)

Autor: Republika TV

Zabava

01.01.2023

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinari, snimatelji, montažeri, urednici Republika TV-a žele vam srećne novogodišnje praznike

Srećnu novu 2023. želi vam ekipa REPUBLIKA TV! (FOTO)

Foto: Republika TV

Dragi naši pratioci i gledaoci, hvala vam što ste u predhodnoj godini bili uz nas i pratili sve projekte koji izlaze iz video produkcije Republika TV-a, portala Republika rs.

Ali, pre nego što vam kažemo naše želje upućene vama, da se malo podsetimo šta mi sve to stvaramo? 

Foto: Milan Kostić/FotografMK

Marko Pantić i Jovana Ljubisavljević

 

Sa vama smo se družili svakig ponedeljka u formatu “U trendingu sa Republikom”, gde su naši voditelji Marko Pantić i Jovana Ljubisavljević sa vama tokom cele godine rekapitulirali nedelju koje je bila iza nas u životima naših estradnjaka! 

Foto: Milan Kostić/FotografMK

Jelena Jokanović, Potrošačka patrola

 

Naš najmlađi projekat “Potrošačka patrola” već je došao do srca publike. Dok će se urednica i voditeljka Jelena Jokanović i u narednoj godini družiti sa vama i truditi da za vas ispita sve potrošačke nedoumice koje ste imali. 

Foto: Milan Kostić/FotografMK

Jovana Ljubisavljević, Minsko polje

 

Sreda je rezervisana za “Minsko polje sa Jovanom”. Voditeljka Jovana Ljubisavljević će i u narednoj godini za vas ugostiti najinteresantnije goste koji su povezani sa rijaliti programom Zadruga!

Foto: Milan Kostić/FotografMK

Ognjen Bogdanović, Estradno savetovalište

 

Estradno savetovalište” voditelja Ognjena Bogdanovića naišlo je na pozitivne kritike naših pratilaca, čitaoca i gledalaca. Tako da vas i u 2023. Očekuju zanimljive epizode.

Republika

Foto: Milan Kostić/FotografMK

Marko Pantić i Jovana Ljubisavljević

U emisiji “Jovana sa porodicama zadrugara” trudili smo se i trudićemo se da vam što bolje približimo živote aktuelnih zadrugara, ali kroz razgovor sa njihovim članovima porodica, prijatelja i komšija! 

Republika

Foto: Milan Kostić/FotografMK

Aleksandra Dimić, Niže lige

 

Petak je rezervisan za sport i naš format “Niže lige”. Aleksandra Dimić i Žarko Sokić obilaze fudbalske klubove u nižim ligama i životnim pričama tih igrača pokazuju koliko Srbija zaprvo gaji ljubav prema fudbalu!

Foto: Milan Kostić/FotografMK

Melina Gvero i Dušan Lukić, ISPOVESTI

 

Subota je rezervisana za format “ISPOVESTI” koju vode Dušan Lukić i Melina Gvero. Ovaj dvojac svake subote od 20 časova donosi ekskluzivne priče iz života naših javnih ličnosti!

Republika

Foto: Republika TV

Goca Dragišić, Astro vodič

 

Nedelja je dan za “Astro vodič” koji uređuje i vodi naša Goca Dragišić. Šta nam kažu zvezde, Vi pitate i aktuelne teme koje prate naše javne ličnosti gledaćete i u 2023. na našem portalu! 

Želimo vam srećnu novu 2023. Da bute zdravi, srećni! Da se radujete, da volite i budete voljeni! I naravno da vaš prvi jutarnji klip bude iz produkcije Republika Tv-a!

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading