NAJINTIMNIJI DETALJI RELJE I NIKOLIJE: Nikada je nije zaprosio, a rodila mu je dvoje dece, pevačica priznala ono što je sve devojke zanimalo!

Autor:

Zabava

30.12.2022

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolija Jovanović nedavno je otkrila na koji način je osvojila Relju Popovića.

NAJINTIMNIJI DETALJI RELJE I NIKOLIJE: Nikada je nije zaprosio, a rodila mu je dvoje dece, pevačica priznala ono što je sve devojke zanimalo!

Foto: Instagram.com

O ljubavi mladih muzičkih zvezda, Relje Popovića i Nikolije Jovanović, malo se toga zna, s obzirom da svoj emotivni odnos, ako i ostale segmente iz privatnog života, žele da čuvaju dalje od očiju javnosti.

Ono što je poznato jeste da je ljubavna veza Nikolije i Relje otpočela sada već davne 2014. godine, nakon snimanja spota za pesmu "Alkohola litar", koju je Nikolija snimila sa grupom "Elitni odredi" u čijem sastavu je tada bio Popović.

Republika

Foto: printscreen/instagram/ ATA images

Nikolija Jovanović i Relja Popović

 

Ubrzo pošto su objavili javnosti da su zajedno, otkrili su da je Nikolija u trećem mesecu trudnoće izgubila bebu. Od tada jako retko i nerado pričaju u medijima o njhovom odnosu, a jednom prilikom je Nikolija ispričala čime ju je Relja osvojio.

- On je taj koji je mene osvojio. Generalno, bitno mi je to nešto - magija - priznala je pevačica za "Alo" i objasnila da se, kada ima nameru da osvoji muškarca, uvek trudi da bude svoja:

- Ja sam svoja. Jednostavno se to nešto desi. Nemam neke posebne tehnike. Drugarice imaju mod u koji se prebace. Postanu ženstvenije, prešaltaju se na drugi jezik...

Republika

Foto: Instagram.com

Nikolija Jovanović i Relja Popović slike

 

Pevačica je takođe istakla da je za kvalitetan odnos neophodno da sačuvaju svoju intimu.

- Neopohodno je za uspeh u braku da se malo kriješ od medija. Imam skladan brak, a to je javnosti i medijima dosadno i ja sam mnogo srećna zbog toga - rekla je ona.

Nikolija tvrdi da je tajna njihove uspečne veze njihova sličnost.

- Isti ideali, vizija, komunikacija, ljubav pre svega. Kad ima ljubavi, onda je sve lakše - rekla je ona.

Njihovu ljubav krunisale su dve ćerke - Rea i Hana. Iako žive u skladnoj zajednici, nikada nisu želeli da se venčaju, ili samo javnost za to ne zna.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading