BEKI BEKIĆ POKAZAO NASLEDNICU NAKON DRAME: Za ćerkinu svadbu saznali na šok način, a evo kako danas izgleda" (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.12.2022

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati folker Beki Bekić pokazao je svoju naslednicu.

BEKI BEKIĆ POKAZAO NASLEDNICU NAKON DRAME: Za ćerkinu svadbu saznali na šok način, a evo kako danas izgleda" (VIDEO)

Foto: ATA Images

Popularni pevač Beki Bekić i njegova supruga Nada jedan su od retkih estradnih parova koji svoje karijere nisu izgradili na skandalima, već isključivo na talentu.

Ovaj estradni par svoju skladnu ljubav i porodicu čuvaju daleko od očiju javnosti, a sada je pevač rešio da pokaže kako njegova mezimica, Emilija Bekić Popović izgleda.

Republika

Foto: ATA Images

Beki Bekić

 

Njihova starija ćerka slika je i prilika svog oca i pokrenula je Jutjub kanal na kome se prikazuju animirani muzički spotovi namenjeni najmlađima.

Beki i njegova supruga ostali su prijatno iznenađeni kada im je Emilija 2017. godine dan pred venčanje saopštila da se udaje:

 

 

- Iznenadila nas je. Samo nam je rekla sutra budite tu i tu, venčavamo se. Oni su se zabavljali dve i po godine i sve vreme je pričala da joj ne pada na pamet da se udaje, da je još rano i samo odjednom je rekla…Šta radite sutra. E mi se venčavamo. Mi smo ostali šokirani, žena pogotovo. Pozitivno šokirani - rekao je jednom prilikom Beki, piše Nportal.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading