NE ZNAM KAKAV JE OSEĆAJ BITI SA PORODICOM! Kaća Živković otvorila dušu o prazničnim danima, pa priznala da li će se udati u 2023. godini! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.01.2023

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaća Živković priznala nam je da ni u 2023. godini neće doći do svadbe.

NE ZNAM KAKAV JE OSEĆAJ BITI SA PORODICOM! Kaća Živković otvorila dušu o prazničnim danima, pa priznala da li će se udati u 2023. godini! (VIDEO)

Foto: Ata images

Kaća Živković

Pevačica Katarina Živković sumirala je utiske 2022. godine, te otkrila da vredno radi na velikom projektu i novom albumu. Potom nam se poverila da joj je žao što praznične dane ne provodi sa prijateljima i porodicom, budući da je već sa 15 godina počela da radi i nastupa. 

- Bila je onako, iskreno, prosečna godina, nije bila sjajna, a nije bila ni loša, nekako brzo mi je prošla ali imam dobar osećaj za 2023. Planovi su mi veliki, album, počela sam pre mesec dana, to je to, a što se tiče privatnog života, ne planiram, puštam da se samo od sebe desi.

Najveći bakšiš tokom 2022. godine?

- Neprijatno mi je da odgovaram na ta pitanja, ja više nastupam po klubovima. Dešava se, ali mi je neprijatno da pričam o tome. 

Dakle, ni u 2023. ništa od svadbe?

- Pozdravila te moja mama. 

Foto: Ata images

Katarina Živković

Čiju sliku i dalje čuvaš u telefonu ili novčaniku?

- U novčaniku ne čuvam, ali u telefonu čuvam, ne mogu da ti kažem čiju. Ne pričam o svom privatnom životu. 

Običaji u porodičnom domu za vreme praznika?

Foto: Ata images

Kaća Živković

- Nažalost ili na sreću, godinama radim, šta više od 15 godine nastupam, nijedna Nova godina nije prošla a da sam izašla sa prijateljima. Ne znam kakav je osećaj biti sa porodicom. I ovaj put je tako. Žao mi je što nisam sa porodicom, ali mi je drago kada uhvatim vremena da odem sa njim. 

Potom je Kaća pred našim kamerama otkrila na šta je asocira Božić, kao i planove na privatnom planu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading