ŠOU PRED NOVU GODINU: Car verio Aleks, kumovale Maja i Milica! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.12.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićka je pozirala sa svim bivšim momcima pred našim objektivom, a uspeli smo da navedemo na bračni zavet Nikolićku i Filipa, čije su bivše devojke prisustvovale prosidbi.

ŠOU PRED NOVU GODINU: Car verio Aleks, kumovale Maja i Milica! (FOTO)

Foto: E Stock

Ako ste ikada pomislili da ste videli sve u "Zadruzi", varate se jer je oko naše kamere zabeležilo dosad neviđene momente.

Marija i Miljana Kulić su razmenjivale muškarce, dok je Filip Car konačno odlučio koju od tri devojke iz njegovog harema želi da veri.

Dakle, španska serija nastavlja se i u Novoj godini pošto su Maja Marinković i Milica Veselinović kumovale bivšom dečku i njegovoj sad već budućoj ženi. U isto vreme primirje su sklopile i Nišlijke Miljana Kulić i njena majka Marija, koja je pozirala s bivšim momcima svoje naslednice.

Car: Volim piletinu, a i stare koke

Filip Car nam je priznao tokom prazničnog fotografisanja da nema određeni tip devojke, te da voli i starije i mlađe.

On je rekao da mu u "Zadruzi" više prija kad juri piletinu, ali i da voli stare koke! Filip je posle veridbe s Nikolićkom i slikanja s bivšim devojkama pozirao i sa Zoricom Marković i Marijom Kulić, za koju je više puta izjavljivao da mu je privlačna.

Foto: E Stock

Filip Car je obećao da se vraća Aleksandri Nikolić, ali mu ona nije verovala

 

- Svi znaju da ja volim najviše piletinu i devojke mojih godina, ali bih slagao kad bih kazao da ne volim i starije žene. Znate kako kažu, bolje su starije koke, ali ja volim i piletinu i njih. Sad mi je lepo pored Aleksandre, ali naš odnos varira i menja se iz dana u dan, pa je pitanje šta će da se dešava u Novoj godini - rekao je Hrvat za naš list.

Foto: E Stock

Filip Car je posle veridbe zaskočio Zoricu Marković i Mariju Kulić


Mama mazi Bebicu dok ga ćerka žvalavi!

Majka Miljane Kulić Marija više puta je pričala o tome da ne podržava to što njena ćerka obnavlja odnose s bivšim momcima i što nije u vezi s Nenadom Macanovićem Bebicom, a da bi imala bolji uvid u to što radi, meša im se u vezu!

Naime, Marija se u poslednje vreme ne odvaja od Bebice, kog je mazila dok je trajalo fotografisanje, a Miljana, s druge strane, htela je da pozira sa svim momcima s kojima je bila, ali je krajičkom oka pratila šta radi njena majka. Kad je videla da Marija grli Bebicu, Miljana ga je ljubakala, pa su zadrugari dobacivali da to u rijalitiju još nije viđeno!

Foto: estock

 

 

Marija i Miljana dele sve, pa i momke


Pravi haos nastao je kad se u trojku ubacio i Miljani bivši dečko Zola, pa je nastao pravi sendvič! Miljana i Marija stale su između njih, pa su maja i ćerka delile momke, ali samo tokom slikanja.

- Majko, možeš s nama u sendvič, ali samo nakratko - prokomentarisala je Kulićka, a Marija se pravila da je ne čuje.

 

Foto: E Stock

Marija Kulić i Miljana Kulić pozirale su sa njenim bivšim partnerima


Zvezdan: Anđeli pravim bebu u 2023!

Sve više pažnje gledalaca i javnosti privlače Zvezdan Slavnić i njegova nova devojka Anđela Đuričić, koji posle ulaska u vezu planiraju decu i brak! Slavnić je pred našim kamerama priznao da hoće s Anđelom potomstvo već početkom nove godine.


- Anđeli i meni je prelepo, ja nisam mogao ni da sanjam da će ovo da mi se desi u rijalitiju. Šta da kažem. Napravio sam glupost, ali je iz toga izašla prava stvar. Anđelu ću da teram da pravimo dete već na početku godine! Znam da to sada deluje nerealno, ali eto toliko se volimo!

Foto: E Stock

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić imaju velike planove u novoj 2023. godini!

 

Miki jedva čekao da naguzi Jecu


Miki Đuričić i Jelena Golubović su posle kratkog razgovora rešili da se fotografišu u prazničnom duhu, a pčelar je iskoristio priliku da je ispipka na kvarno! Miki je sve vreme obletao oko Jelene, a kad je trebalo da ispoziraju, pripio se uz nju, što joj nikako nije smetalo, iako su im cimeri dobacivali da treba da postoji razdaljina. Jelena je rekla: "Miki, nemoj samo zbog mene posle ovoga da te ostavi žena", ali se on toga nije plašio.

Foto: E Stock

Miki Đuričić i Jelena Golubović bili su poprilično prisni na fotografisanju za Novu godinu

 

Marko beži iz kokošinjca


Marko Marković jedva je uspeo da se odbrani od zadrugarki koje su ga spopadale kada se maskirao u Deda Mraza, pa ih je nazvao kokoškama, uz reči da ne treba da koriste situaciju oko slikanja i da ga zavode. Maja Marinković i Anita Stanojlović otimale su se oko Markovića, pa su ga vukle za bradu i odelo, zbog čega je u jednom trenutku počeo da trči i beži po Beloj kući.

Foto: E Stock

Marko Marković se jedva odbranio od zadrugarki koje su ga spopadale

 

Zorica se topila u Mikijevom zagrljaju


Pevačica Zorica Marković i Miki Đuričić ćaskali su sve vreme dok je fotografisanje trajalo, pa nisu mogli da odole jedno drugome ni pored jelke! Zoka je u svom stilu pezila Mikiju i pričala da će da ga odvede u krevet jer je dugo sama u rijalitiju, a on je ljubio u ruku i pričao da ne sme da pravi probleme da ga supruga ne izbaci iz kuće. Markovićki je prijao Mikijev zagrljaj, pa su posle toga otišli zajedno na puš-pauzu.

Republika

Foto: estock

 

 

Matoru napali vilenjaci


Vilenjaci Neca i Peca sređivali su sobu zajedno sa Jovanom Tomić Matorom, pa su je u jednom trenutku podigli i nosili po imanju. Sve to je naš foto-reporter uspeo da uslika, a Jovana je rekla da se s blizancima nikad nije bolje slagala.

Foto: E Stock

Jovana Tomić Matora i blizanci Neca i Peca su se najbolje provodili tokom veridbe FIlipa Cara i Aleksandre Nikolić

 

Marko i Brendon kao u ringu


Brendon Radonić i Marko Smiljić, koji su pre nekoliko meseci bili u žiži javnosti zbog navodnih međusobnih simpatija, sada su potvrdili da su samo prijatelji, pa su tako i pozirali pred našim objektivom. Marko je Brendona učio potezima u boksu, pa su demonstrirali veštine iz ove oblasti.

Foto: E Stock

Marko Smiljić i Brendon Radonić odmerili su snage pred našim objektivom u boksu

Maja posle veridbe davila Cara


Maja Marinković napravila je haos nakon što je Filip Car verio Aleks, pa mu je prišla i počela da ga davi. Ona je rekla da će ta veridba vrlo brzo da se raskine, te i da je ona, uprkos svemu, jedina žena u Carevom životu.

Foto: E Stock

Maja Marinković je odmah Aleksandri stavila do znanja da je Car i dalje njena teritorija!

- Car voli mene iako je verio Aleks. Čak i kad ga davim, on nema ništa protiv! Eto toliko me voli - pričala je Maja kroz smeh, a Aleksandra je u neverici posmatrala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading