NOVOGODIŠNJA EUFORIJA MOŽE DA POČNE: DJ Žeks obradovao je svoje klince nezaboravnom žurkom i poklonima koji su stigli dronovima!

Autor: Republika

Zabava

27.12.2022

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je DJ Žeksa – za njih brige nema.

NOVOGODIŠNJA EUFORIJA MOŽE DA POČNE: DJ Žeks obradovao je svoje klince nezaboravnom žurkom i poklonima koji su stigli dronovima!

Foto: J. Simonović/RTV Pink

Vlasnik Pink Media Group, Željko Mitrović - poznat je kao uspešan biznismen, ali i kao veliki humanista. Već 15 godina Željko ima jaku i neraskidivu vezu sa Centrom za zaštitu odojčadi dece i omladine u Zvečanskoj, i kroz tu višedecenijsku sponu napravio je čvrste veze sa štićenicima centra. Od ove godine Željko Mitrović doneo je i veliku odluku - da svaki svoj rođendan sa klincima proslavi zajedno i da se 31. maj obeleži kao njihov zajednički rođendan.

A kako nas samo par dana deli od Nove godine, Željko Mitrović je poželeo da u domu "Jovan Jovanović Zmaj" u Beogradu danas organizuje veliku novogodišnju žurku sa plesačima i muzikom - uz neizostavno darivanje za beogradsku dečicu iz svih sedam domova za nezbrinutu decu i zavoda za vaspitanje.

Gromoglasan aplauz i ovacije dočekale su Željka Mitrovića kada je kročio u dom "Jovan Jovanović Zmaj", te se lako pretvorio u DJ Žeksa - omiljenog di-džeja štićenika koji je beskompromisno odlučio da zabavi klince muzikom i napravi novogodišnju žurku za pamćenje, uz pomić Dj Munje.

I ovoga puta muzika i plesači nije jedino što je Mitrović pripremio za svoje voljene štićenike. Kao po običaju, dečicu su čekali slatki paketići, ali i neizostavni džeparac koji je dodatno oduševio klince.

Foto: J. Simonović/RTV Pink

 

Još jedna sjajna novogodišnja žurka koju je priredio vlasnik Pink Media Group za svoje drugare - samo je pokazatelj, da uprkos nebrojnim projektima i poslovnim obavezama Mitrović u svom srcu čuva posebno mesto za klince i njihove osmehe. Tradicija se nastavila, a paketiće nisu uz ovog moderog Deda Maraza došli irvasima, već dronom koji je preleteo čitav grad i došao u dom "Jovan Jovanović Zmaj".

- Umesto irvasa, ovog puta su dronovi doneli pakete. Nalazimo se u modernom dobu i neke tradicionalne stvari se zamenjuju digitalnim. Svi su se oduševili što je dron doneo najveći deo paketa. Pošto se sa nekim od klinaca dopisujem na društvenim mrežama, rekli su mi da su ove godine dobili mnogo paketića i slatkiša – ali im niko nije doneo keš. Onda sam došao na ideju da klinnci dobiju praznični džeparac. Mislim da je budžet od 3,5 miliona, koji je podeljen na 10 hiljada dinara za svakog štićenika, bio dovoljan. Nažalost nisu svi klinci bili prisutni ovde iz svih sedam beogradskih ustanova, ali je direktor “Zvečanske” Zoran Milačić preuzeo na sebe da svim štićenicima podeli novogodišnje poklone. Jako sam srećan i srce mi je puno kada ih vidim ovako zadovoljne i vesele. Imali smo dilemu da li Deda Mraz postoji, ali smo zaključili dok je Deda Žeksa – za njih brige nema. Moram da se pohvalim da sam i ja dobio nekoliko poklončića. Srce mi je puno jer su se i oni potrudili da i mene usreće - rekao je Željko Mitrović.

Foto: J. Simonović/RTV Pink

 

Bezbrižno detinjstvo ovoj deci možda nije od starta omogućeno, ali Mitrović se trudi, koliko je u njegovoj moći, da njegovi drugari iz svih domiva uživaju u svemu u čemu uživaju i njihovi vršnjaci. Pre tri godine Mitrović je izdvojio potrebna sredstva da se u domovima za nezbrinutu decu "Drinka Pavlović" i "Moše Pijade" izvrši rekonstrukcija igraonica, odnosno prostorija u kojoj se deca igraju i provode zajedničko vreme, a pri tom je obezbedio i poklone koji su oduševili mališane, a Novogodišnje žurke može se reći da sada već imaju tradiocionalnu notu koja ne namerava da se prekine. Tu su bila i, naravno, neizostavna zimovanja i letovanja koja su se proširila i na sve domove u Srbiji.

Fenomenalna praznična atmosfera za mališane koju je DJ Žeks ili Deda Žeks napravio u domu “Jovan Jovanović Zmaj”, svakako je doprinela sjajnom prednovogodišnjem raspoloženju koje će, makar na trenutak, obogatiti nečije detinjstvo i vratiti veru da nisu sami i da su voljeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading