ZA MAMOM SAM PLAKALA SVAKI DAN, SA TATOM JE DRUGAČIJE! Kristina Kovač otvorila dušu o roditeljima i sestri sa kojom NE GOVORI: Ne prestaje da BOLI!

Autor:

Zabava

26.12.2022

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina iskreno o porodici.

ZA MAMOM SAM PLAKALA SVAKI DAN, SA TATOM JE DRUGAČIJE! Kristina Kovač otvorila dušu o roditeljima i sestri sa kojom NE GOVORI: Ne prestaje da BOLI!

Foto: youtube printscreen

Pevačica i kompozitorka Kristina Kovač na svom Instagram profilu je odgovarala na pitanja svojih pratilaca, te je tom prilikom govorila i o svojoj sestri Aleksandri Kovač sa kojom godinama ne govori, ali i pokojnim roditeljima, majci Spomenki i ocu Korneliju.

Ovom prilikom je otkrila i koliko joj je bilo teško da prebrodi smrt roditelja.

- Jako teško. Za mamom sam plakala svaki dan, dokle god je duša tako tražila. Sa tatom je drugačije, ali podjednako tužno. Suze su se nekako zaledile u groznim i stresnim okolnostima u kojima smo ga ispratili, jako teško mi je palo sve to zajedno i tuga se nekako prosto zaglavila u mojoj duši. Ali kada pustim tatinu muziku, tuga se topi i teče napolje kao reka. Volim svoje roditelje beskrajno, bez idealizacije, volim ih kao ljude koji su bili, sa vrlinama i manama - napisala je iskreno Kristina.

Republika

Foto: instagram.com

Kristina Kovač o porodici

Ona se osvrnula i na svoj loš odnos sa sestrom Aleksandrom, kao i na to kako reaguje na sestrine izjave u medijima.

- Nažalost, često mi ljudi to prenose. Nikada ne prestaje da boli to što pročitam i nikad ne propusti da me podseti zašto sam donela odluku koju sam donela, evo pre osam godina. 

Kristina je pisala i o svom preseljenju u Švedsku.

- Jedino što sam imala je EU pasoš, oko dve, tri hiljade evra. Za pasoš sam učila mađarski dve godine, da bih mogla da izvedem ovo. Ostavila Taru, Miciku i D.-a u Srbiji, iznajmila sobu ovde i počela da tražim posao. Pronašla sam ga nakon  tri i po meseca - objasnila je Kristina i istakla da joj je rastanak sa najbližima najteže pao:

Republika

Foto: Printscreen Youtube/RA Production

Aleksandra Kovač

- Trenutak kada sam ostavila desetogodišnju i D-a na autobuskoj stanici kada sam odlazila. Toliko mi je teško bilo da sam zabalo rekla vozaču  da stane i pusti me napolje. Mislim da sam plakala do Zagreba - priznala je Kristina

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading