"KUM NIJE DUGME VIŠE NE VAŽI" Eva Ras se oglasila o trudnoći Anđelke Prpić: Divim joj se! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.12.2022

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eva Ras progovorila je o trudnoći Anđelke Prpić!

"KUM NIJE DUGME VIŠE NE VAŽI" Eva Ras se oglasila o trudnoći Anđelke Prpić: Divim joj se! (FOTO)

Foto: A. Nalbantjan

Glumica Eva Ras progovorila je za Republiku, nakon što smo prvi pisali da je njena mlađa koleginica Anđelka Prpić ostala u drugom stanju sa Markom Žugićem, njenim najboljim prijateljem. 

Foto: A. Nalbantjan

Eva Ras

 

Eva je podržala Anđelku, ističući da ima pravo na svoju sreću:

- Videla sam, živimo u vremenu kada je sve dozvoljeno, mlada je žena. Realno je sve. Kum nije dugme, to se pre važilo, ali sada to više nije tako. Ja joj želim svaku sreću. Mislim da je hrabra jer ima još tih ljudi, ne zatucanih. Moderna i mlada žena, moja majka je bila takva, razvela se od mog oca kada je imala stomak, kada se još nisam rodila, verovatno su nju još osuđivali, ja joj se divim, isto tako i Anđelki. Praviti život kakav je vaš život, a ne kako komšije žele, to je i meni za divljene. I da se usudila da je ne zanima šta će ko da kaže. Možda i nije tačno, ali ja bih volela da je tako hrabra, kao što ja mislim da jeste. To je njena stvar, njeno dete, njena ljubav, tu sad upresovati u kalupe, nije potrebno, ali ljudima je lakše da upresuju, nego da praktikuju da oni budu srećni - govori Eva Ras za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading