OVO SU JEDINE SLIKE ĆERKE EVE RAS: Glumica je svoju naslednicu izgubila pre 3 decenije, tuga iz njenog doma nikada nije otišla! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.12.2022

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Eva Ras pre dve decenije izgubila je mezimicu Krunu, o kojoj vrlo rado i često priča u superlativu, ističući sve njene kvalitete i talente koje je posedovala.

OVO SU JEDINE SLIKE ĆERKE EVE RAS: Glumica je svoju naslednicu izgubila pre 3 decenije, tuga iz njenog doma nikada nije otišla! (FOTO)

Foto: A. Nalbantjan

Jedna od najpoznatijih naših glumica Eva Ras izgubila je svoju ćerku pre 28 godina, no ni danas vreme koje je prošlo nije izlečilo bolne rane koje su ostale na srcu.

Glumica vrlo često i rado priča o pokojnoj naslednici, a uvek voli da istakne da je bila nadarena za pisanje, slikarstvo i novinarstvo. Eva je svojevremeno objavila fotografije koje je napravila u fotošopu, a koji oslikavaju njenu pokojnu ćerku, pored toga napisala je potresni status, kojim je pokazala koliko pati za mezimicom.

Foto: Facebook.com/printscreen

Ćerka Eve Ras

 

Majke svakodnevno blagosiljaju svoju decu, kćeri moja, ja te sad mrtvu blagosiljam, biću u tvojoj blizini sve vreme dok budem živa. Letećemo preko beskraja. Nikada niko neće moći da te iščupa iz mog srca. Mogla si da dotakneš nebo svojim talentom, visprenošću i harizmom. Ali nije ti se dalo. Izabrala si krivo nebo i pogrešnu sreću, zato te sada ovde sahranjujemo. Za tugu i bol ne postoji rok trajanja, bol najjače boli kada suze usahnu. Želim da umrem i da mi je grob u tvojim očima. Neka ti je laka zemlja, kćeri moja lepa, zamišljam da si sada srećna i da ti je potpuno jasno sve što ti je planeta Zemlja dala na uvid u tvom kratkom životu - istakla je tada Eva Ras.

Foto: Facebook.com/printscreen

Ćerka Eve Ras

 

Glumica Eva Ras pre nego što je izgubila ćerku Krunu, susrela se sa velikim gubitkom muža, koji je preminuo 11 godina pre njene mezimice. Čovek koji je bio njena najveća ljubav, glumica će pamtiti zauvek, a njemu se zaklela na večnu ljubav toliko jako, da posle njega se više nije udavala. Ipak, skoro četiri decenije od kada ga je izgubila glumica nije prestala da voli Radomira Stevića Rasa i da čuva uspomenu na njega i kćerku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading