Pojavila se fotka Eve Ras iz mladosti, njenom lepotom su svi opčinjeni: Za njom su uzdisali mnogi muškarci, a njega TRAGEDIJA je odvela na drugu stranu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.08.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako je izgledala Eva Ras u mladosti!

Pojavila se fotka Eve Ras iz mladosti, njenom lepotom su svi opčinjeni: Za njom su uzdisali mnogi muškarci, a njega TRAGEDIJA je odvela na drugu stranu! (VIDEO)

Foto: A. Nalbantjan

Eva Ras važi za jednu od naših najpoznatijih filmskih, pozorišnih i TV glumica. Tokom svoje višedecenijske karijere ostvarila je brojne značajne uloge, a neki od najpoznatijih filmova u kojima se pojavljuje su: “Ljubavni slučaj ili tragedija službenice PTT“; “Biće skoro propast sveta“; kao i “Za sad bez dobrog naslova“.

 

Međutim, mnogi su zaboravili kako je Eva izgledala u mladosti, budući da su mišljenja da je za nju vreme stalo. Na Instagram stranici pojavila se fotografija iz Evine mladosti, a zbog njene lepote muškarci su uzdisali za njom. 

 

 

U svojoj ispovesti za portal Republika.rs Eva je prvi put progovorila o nekim detaljima iz života. 

 

 

- Ispostavilo se da ono što ne volim, volim najviše na svetu! Nakon braka stavila sam katanac, nisam htela da se dam u promet! Ja i dalje volim svog supruga, ali ne kičerajski, sve što radim radim za njih. Meni nikada nije palo napamet da će Ras da umre pre mene, ja sam stigla na posao i jave mi da mi je umro suprug. Za ćerku isto tako, ja sam uvek brinula za nju, kada su tri policajca došla na vrata i kada su mi rekla da mi je ćerka umrla, ja naredne tri godine nisam bila pri sebi - priča Eva za Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading