AKO MOŽEŠ DA ŠIRIŠ NOGE ZBOG PARA, SAMO NAPRED! Milici Dabović propao biznis sa golišavim fotkama, a ona ne prestaje da šokira!

Autor:

Zabava

24.12.2022

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dabović ne krije da je spremna da uradim sve za novac

AKO MOŽEŠ DA ŠIRIŠ NOGE ZBOG PARA, SAMO NAPRED! Milici Dabović propao biznis sa golišavim fotkama, a ona ne prestaje da šokira!

Foto: Twitter/Printscreen

Milica Dabović

Bivša košarkašica Milica Dabović iz dana u dan šokira javnost svakim svojim korakom, a najviše odlukim da otvori profil na OnlyFans-u, platformi eksplicitnog sadržaja. 

U javnost ne prestaju da isplivavaju njene eksplicitne fotografije, a Milica je sada priznala da joj posao na sajtu za odrasle sve slabije ide.

- Sve je slabiiji. Od toga nema više leba, kako sada da potrošim te pare što sam zaradila?! Da putujem, da uložim u neke dobre stvari. Tako da odoh na put da se odmorim pre rođendana, da završim knjigu - rekla je Milica Dabović za TV Prva.

 

 

- Kao prvo, nisam gola, ne može se tako brzo i zaraditi novac. Ljudi su očekivali da sam gola, i da ću se prodati za male pare. Svašta se pisalo, ali ja nijedan intervju nisam dala. Da sam se ja opustila i da sam kao Anđela Veštica, koja zna znanje, ja bih zaradila te pare, ali ne bih mogla da spavam mirno i ne bih sutra mogla da se pogledam u ogledalo - kaže Dabović.

Uvrede i osude je, kaže, ne pogađaju.

- Nebitan je biznis, bitan je život. Ja bih svakome preporučila ako možeš da se skidaš i da širiš noge, ja sam to probala, radi to ženska, samo napred, ja ću te podržati - kaže Milica Dabović.

 

 

Dabović ističe da joj je velika želja da kupi plac i napravi kuću.

- Ja sam spremna na sve da zaradim pare. Ne mislim sve, ali korak po korak. Mogu na svoju snagu i svoju pamet da skupim novac da nađem neki plac i da napravim kuću - rekla je Dabović.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mirko

24.12.2022 11:07

Nije nikakva cura, a svuda se gura. Ili je neko probija i gura.

Snovko Drimovic

24.12.2022 13:39

Moze da spava sa nasim dragim Djikijem za lovu.A i kako da zaradjuje lovu na only fans kad ima bar nekoliko miliona izbotoksiranih riba koje su mnogo lepse i zgodnije od nje!!