MILI OTKRIO DETALJE POSLEDNJEG RAZGOVORA SA LAĆOM! Tekstopisac mu je iz Izraela poslao OVO: "Imao sam osećaj da je pronašao svoj put"

Autor:

Zabava

24.12.2022

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Milić Mili prisetio se uspomena sa Laćom i njegovom porodicom

MILI OTKRIO DETALJE POSLEDNJEG RAZGOVORA SA LAĆOM! Tekstopisac mu je iz Izraela poslao OVO: "Imao sam osećaj da je pronašao svoj put"

Foto: Printscreen

Mili i Laća

Nedavno preminulog tekstopisca Milana Radulovića Laće prisetio se i njegov kolega i saradnik Aleksandar Milić Mili, a on je sada podelio uspomene na Laću i njegovu porodicu.

- Marina i ja smo se upoznali 1994. godine. Kada sam odlazio kod nje kući tu su bila dva sjajna klinca, Miloš koji je bio prelep i Laća koji je bio užasno radoznao i nestašan. Već tada su postojale anegdote šta je on kome radio, kakve smicalice je pravio - prisetio se Mili za Kurir.

Republika

Foto: Republika

Aleksandar Milić Mili 

Znao je često da izgovori neku rečenicu koja bi se savršeno uklapala u neku pesmu, a posle je i sam počeo da pravi pesme koje su, kao što znamo bile jako uspešne.

- Ovo što se desilo to je surova životna nepravda! Niko to nije zaslužio. Ni Miloš ni Marina ni Laća, a ni Futa koji je nažolost jedini preživeli član te divne porodica koja je živela u jednom kreativnom, pozitivnom haosu.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Milan Laća Radulović

- Sa Laćom sam se čuo pre nekoliko dana. Poslao mi je sliku pojasa Gaze. Imao sam osećaj da je pronašao svoj put. Čak mi je poslao i jednu pesmu za Miligram sa idejom kako bi ona trebalo da ide i ubo je sto posto. Mislio sam da ide svojim putem i da je sve krenulo dobro. Mogu samo da kažem da počiva u miru zajedno sa mamom i braotom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading