ŠTO JE OBEĆANO, TO JE I ISPUNJENO: Glavobolja Collapse benda zbog "Žena od problema"! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.12.2022

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Collapse bend i ovog puta se maksimalno potrudio da ispoštuje publiku do kraja.

ŠTO JE OBEĆANO, TO JE I ISPUNJENO: Glavobolja Collapse benda zbog "Žena od problema"! (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva

Naime, u susret novogodišnjim praznicima, popularni bosanskohercegovački sastav Collapse bend danas je objavio novu pesmu "Žena od problema" na zvaničnom you tube kanalu, za koju je snimljen i visokobudžetni spot. Muzičari će numeru premijerno izvoditi na njihovim predstojećim nastupima širom regina i dijaspore, a kako su nedavno neskromno izjavili, ne sumnjaju da će za kratko vreme postati hit. 

Sada kada su završili posao svima je laknulo jer je malo falilo da finalni deo ovog projekta bude gotov tek u januaru. Zbog njihovih nastupa i putovanja, ali i poslovnih aganžmana aranžera Dejana Kostića koji potpisuje ovu numeru, jedva su uspeli da sklope kockice i završe sve do dogovorenog datuma. Panika i stah svakodnevno su bili prisutni, ali niko od njih nijednog trenutka nije posustao.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Collapse bend

 

- Uspeli smo sve da završimo, a danas to i dokažemo prvenstveno nama, a onda i publici. Obećali smo pesmu na poklon pred Novu godinu, ali umeđuvremenu su stvari krenule da se menjaju. Svi radimo i nikako nismo mogli da se uskladimo oko studija, dolaska u Beograd. Međutim, zahvaljujući profesionalizmu i brzini Dekija Kostića, sve smo stigli na vreme - rekao je pevač Elmir Hodžić.

Detaljnije u nastavku:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading