ŠOK IZJAVA MIROSLAVA ILIĆA O DALILI DRAGOJEVIĆ: "Ne znam ko je ONA, svako može da se popne na binu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.12.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Ilić progovorio je o Ceci Ražnatović, Lepoj Breni, ali i Dalili Dragojević

ŠOK IZJAVA MIROSLAVA ILIĆA O DALILI DRAGOJEVIĆ: "Ne znam ko je ONA, svako može da se popne na binu! (VIDEO)

Foto: Republika, ST-N.Mutic

Miroslav Ilić nedavno je održao dva koncerta zaredom, na kojima je proslavio 72. rođendan i 50 godina karijere, a rijaliti učesnica Dalila Dragojević u jednom trenutku popela se na binu, zbog čega su je mnogi optužili da je pevaču želela da "ukrade šou". 

Pevač je odmah na početku otkrio zbog čega se nije pojavilo mnogo poznatih ličnosti na njegovom koncertu, kao i da li mu je zbog toga žao: 

-Ne, ja sam jedan od onih koji nikada nije zvao. Kada bi se neko najavio, uvek bi mu vrlo rado dao karte. Vi zaboravljate da ja ovo radim dugi niz godina, mnogi su mi pevači nekada bili gosti - rekao je Miroslav Ilić za Republiku

Foto: ST/N. Mutić

Mirosav Ilić na snimanju novogodišnjeg programa RTS

Ilić je takođe otkrio i da mu je posebno značila rođendanska čestitka Cece Ražnatović na dan njegovog koncerta u Štark areni:  

-Nikoga ne volim da stavljam u obavezu, koncert je bio za vikend, kada mnogi pevačima ne odgovara. Naravno, primio sam mnogo poruka toga dana, kao i jednu od Cece Ražnatović, koja nikada nije propustila da mi napiše: "Ljubavi, srećan ti rođendan!" Naravno da to mnogo znači - objasnio je pevač. 

Kako se nije pojavio juče na snimanju novogodišnjeg programa na RTS, kada je nastupala Lepa Brena, za koju je pevač svojevremeno u jednoj emisiji otkrio da je jedina slavna ličnost sa kojom nije u dobrim odnosima, pevač je otkrio da li je namerno želeo da izbegne susret sa njom. 

-Nisam ni znao da je Lepa Brena trebalo juče da nastupa, bio sam sprečen zbog privatnih obaveza, mi smo profesionalci - istakao je Miroslav. 

Foto: ST/N. Mutić

Mirosav Ilić

Miroslav je priznao zbog koje osobe posebno žali što nije bila na njegovom minulom koncertu. 

-Ja ovo radim 22. godine, svakog decembra. Svake godine je bio moj pokojni otac prisutan, a ove godine nije - kazao je pevač. 

Na pomen imena Dalile Dragojević i toga što su mediji pisali da zajedno sa rijaliti zvezdom deli scenu, pevač nije krio da dotičnu osobu ne poznaje. 

-Zaista ne znam o kome me pitate, mogao je bilo ko da izađe na binu da se slika - dodao je on. 

Šta je još rekao Miroslav Ilić za Republiku, pogledajte u video-zapisu na početku teksta. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bilja

16.12.2022 18:31

Kakav sok,zar Miroslav mora da pozna sve kuravele Balkana.