JELENA NIJE ZAHTEVNA TRUDNICA! Supruga Slobe Radanovića zablistala u SEDMOM mesecu trudnoće: Pevač otkrio da li će prisustvovati porođaju (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.12.2022

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović progovorio o trudnoj supruzi i tome da li će prisustvovati porođaju

JELENA NIJE ZAHTEVNA TRUDNICA! Supruga Slobe Radanovića zablistala u SEDMOM mesecu trudnoće: Pevač otkrio da li će prisustvovati porođaju (VIDEO)

Foto: ATA Images

Jelena Đuričanin

Naš pevač Sloba Radanović, osim što je jedan od najtraženijih pevača mlađe generaciji, upustio se i u ugostiteljske vode, pa se sinoć zajedno sa trudnom suprugom Jelenom Đurićanin pojavio na otvaranju zimske sezone svog restorana. 

Jelena, koja je u drugom stanju, u februaru očekuju prinovu, blistala je u beloj haljini pripijenoj uz telo u kojoj joj je trudnički stomak bio u prvom planu.

Foto: ATA Images

Jelena Đuričanin i Sloba Radanović

 

Pevač je istakao da je ova godina bila izuzetno uspešna za njega, ali je i otkrio da njegova žena nije zahtevna trudnica, te da jedva čeka da postane otac.

-Jelena izvlači najbolje iz mene, čini me ozbiljnijim i posvećenijim, dopunjujemo se. Prezadovoljan sam ovom godinom, dosta sam radio. Sve što sam zacrtao sam ispunio. Mislim da ću ja biti popustljiv otac. Moja supruga Jelena nije razmažena trudnica. Ona nije zahtevna, ali ako nešto poželi trudim se da joj ispunim to - rekao je pevač za Republiku. 

Foto: ATA Images

Jelena Đuričanin i Sloba Radanović

- Pričali smo Jelena i ja na temu porođaja. Mislim da bih mogao da prisustvujem porođaju, možda bi bilo čudno iskustvo za mene, ali mislim da bih izdržao da ne padnem u nesvest. Supruga i ja smo dosta slični, znače nam sitnice. Volimo da posećujemo lokalna mesta, dosta idemo po manastirima, ja se vodim time da treba da obiđemo našu zemlju, ono odakle si - rekao je Sloba.

Šta još Sloba rekao za Republiku, pogledajte u video-zapisu na početku teksta: 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zeljana

16.12.2022 10:41

Sve najljepse Slobo tebi i prelepoj trudnici Jeleni

Viktorija

16.12.2022 11:36

Jelena je bas prelepa, blista u trudnoci