GRUJIĆKA NEĆE STATI DOK GOBELJI NE RODI SINA: Katarina poželela bebu, pa priznala sve o zdravstvenim problemima! (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.12.2022

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Grujić priznala je da želi još jednu bebu.

Pevačica Katarina Grujić večeras je napravila proslavu povodom prvog rođendana ćerke Katje, koju je dobila u braku sa fudbalerom Markom Gobeljićem. Tim povodm portal Republika našao se na licu mesta, te smo upitali Katarinu kako se oseća, a ona je sa suzama u očima priznala da želi još jednu bebu.

Foto: ST/ D. Kadić

Katarina Grujić na proslavi rođendana ćerke Katje

 

- Potrudili smo se, meni je najznačjniji rođendan, čekala sam svaki sekund, ljubim je, samo mi idu suze, celog dana. Sad pogotovu, kada je Andrean krstila Katju, reči koje joj je uputila, baš su me dotukle. Kad su mi čestitali ljudi, nisam mogla da dođem do daha. Imala sam u životu velikih problema sa zdravljem i uvek kažem, kada nemaš zdravlje nemaš ništa u životu.

Koliko ti se život promenio od kada si postala majka?

- Mnogo, ovo je druga uloga u mom životu i nema lepšeg osećaja od toga biti majka. Sve je mnogo lepše. Marko se promenio 200 posto. 

 

Koju pesmu ćeš doživeti najemotivnije?

- Mnogo sam emotivna danas, želim joj sve i svašta, kreću mi suze samo. 

Spremna si na još jednu bebu?

- To svakako. To svakako - ponovila je Katarina. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading