"NAMA SPONZORUŠAMA NIJE LAKO, SVE MORAMO SAME DA KUPUJEMO" Vanja Veljić nakon drame na TikToku otvara dušu u "Estradnom savetovalištu": Volim kršne Srbine! (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.12.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novoj epizodi emisije ,,Estradno savetolište" tiktokerka Vanja Veljić poznatija kao Va Vana odgovara na vaše probleme!

"NAMA SPONZORUŠAMA NIJE LAKO, SVE MORAMO SAME DA KUPUJEMO" Vanja Veljić nakon drame na TikToku otvara dušu u "Estradnom savetovalištu": Volim kršne Srbine! (VIDEO)

Foto: ST/V. Lukić

Vanja Veljić

Poznata tiktokerka i influenserka Vanja Veljić, poznatija kao Va Vana u novoj epizodi emisije ,,Estradno savetovalište" odgovorila je na vaše probleme koje se slali. 

Imate problem koji želite da rešimo sa poznatim ličnostima?

Na našu mejl adresu estradnosavetovaliste@republika.rs možete poslati vaš problem ili nedoumicu, koju ćemo rešiti sa poznatim ličnostima!

Foto: ST/V. Lukić

Vanja Veljić

 

Moj problem je što se rasplačem svaki put kada sam nervozna, previše sam osetljiva, samo mi krenu suze, kako to da promenim?

- I ja se rasplačem, dovoljno je da mi dečko ne kaže da me voli i ja se rasplačem. Ali mi smo ljudi od emocija. Moja mama je stena, ona je da dođeš i da joj nešto kažeš, onda bi te gledala, a ja, samo plačem. Ali ljudi, plakanje je zdravo, ja posle plakanja budem natečena, ali psihički sam super i strava... Ne plačem kada me hejtuju, ja obožavam komentare! Živi se od para, ja ne živim od hejt komentara, oni mi hrane moju zlu stranu, ali živi se od para, sad kako doći do para, to je drugo.

- Ja volim klasične kršne Srbine! - rekla je Vanja.

Foto: ST/V. Lukić

Vanja Veljić slike

 

U jednom trenutku emisije ,,Estradno savetovalište" je odgovorila na hejt komentare da je sponzoruša, te je istakla da će otvoriti kurs za sponzoruše. 

- Kako ja sponzoruša, a sve sama stvorila? Verujte Biljana i ja pravimo kurs za sponzoruše - ispričala je Vanja, a potom i otkrila koliko će on koštati. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bumbar

16.12.2022 07:53

Veoma hvala na inspirativmom tekstu!