SVE JE LAŽ! Zvezda Granda otkrila sve o suprugu milioneru: Ovo je prava istina o braku pevačice! (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.12.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirijana Aleksić progovorila o natpisima u novinama o mužu iz Turske

SVE JE LAŽ! Zvezda Granda otkrila sve o suprugu milioneru: Ovo je prava istina o braku pevačice! (VIDEO)

Foto: Foto. Republika

Pevačicu Mirjanu Aleksić mnogi pamte po raskošnom talentu koji je pokazala kada se prijavila za muzičko takmičenje "Zvezde Granda", a iako su svi mislili da će pevačica da iskoristi svoj talenat, ona se na kraju udala za Turčina, za koga se priča da je milioner. 

Naime, Mirjanin let ka uspehu prekinut je pre nekoliko godina kada je letela na relaciji Beograd – Istanbul i upoznala ljubav svog života, momka iz Alanje sa kojim je pre skoro godinu dana dobila devojčicu Maju.

Republika

Foto: Foto. Republika

Mirjana Aleksić

U medijima su se odmah pojavile priče da je Mirjanin muž milioner iz Turske, a ona je sada prekinua ćutnu i otkrila detalje o svom braku: 

- Suprug i ja živimo u Bogatiću. Odemo samo u Tursku na letovanje. Neko vas je opasno slagao da je moj muž milioner - istakla je Mira i dodala:

- Ne znam što je to toliko bitno. Iz Turske je i to je sve što mogu da kažem. Došao je na jedan festival pre nekoliko godina i upoznali smo se u avionu. Supruga je privukla smirenost koju imamo u Bogatiću. Zato se ovde i preselio. U Istanbulu je sve bučno i užurbano, želeli smo da pobegnemo od gradske vreve - poručila je pevačica za "Republiku".

Šta je Mirjana Aleksić još rekla za Republiku, pogledajte u video-zapisu na početku teksta: 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading