UBIO SE ČUVENI VODITELJ I DI-DŽEJ! Policija ga našla MRTVOG u jednom hotelu, žena IZBEZUMLJENA!

Autor:

Zabava

15.12.2022

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiven Tvič Bos izvršio je samoubistvo.

UBIO SE ČUVENI VODITELJ I DI-DŽEJ! Policija ga našla MRTVOG u jednom hotelu, žena IZBEZUMLJENA!

Foto: youtube.com/printscreen

Poznati voditelj, di džej i igrač Stiven Tvič Bos je preminuo u 40 godini, a radi se o samoubisvu.

Kako prenose strani mediji, njegova supruga Alison Holkor je 14. decembra utrčala u policijsku stanicu Los Anđelesa, izbezumljena i rekla:

- Stiven juče otišao iz kuće bez automobila, a to uopšte ne liči na njega.

Foto: youtube.com/printscreen

Stiven Tvič Bos se ubio

Nedugo zatim, policija je dobila poziv iz jednog hotela zbog pucnjave, kada su došli na lice mesta zatekli su Stivena mrtvog.

Podsetimo, on je popularnost stekao kao igrač u šou programu “So You Think You Can Dance” gde je učestvovao nekoliko puta, a 2014. godine je postao pomoćnik i di džej u šou Elen Dedženeris gde je ostao do samog kraja. Ona se emotivnim i potresnim rečima oprostila od njega.

– Srce mi je slomljeno. Tvič je bio čita ljubav i svetlost. Bio mi je porodica i volela sam ga celim svojim bićem. Nedostajaće mi. Pošaljite ljubav i podršku njegovoj porodici – Alison i njihovoj prelepoj deci – Vesliju, Medoksu i Zaji.

Foto: youtube.com/printscreen

Stiven Tvič Bos pronađen mrtav u jednom hotelu

Alison je neposredno posle loših vesti, smogla snage da da izjavu stranim medijima.

– Prostorija bi se obasjala svetlošću kada bi Stiven ušao u nju. Vrednovao je porodicu, prijatelje i zajednicu iznad svega. Ljubav i svetlost su mu bile sve na svetu. Bio je stub naše porodice, najbolji suprug i otac i inspiracija svojim fanovima. Ako bih rekla da je ostavio nasleđe to bi bilo potcenjivanje, a njegov pozitivan uticaj će se i dalje osećati. Sigurna sam da neće proći dan, a da ne poštujemo uspomenu na njega. Stivene, volimo te, nedostaješ nam i uvek ću sačuvati poslednji ples za tebe – rekla je skrhana Alison.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading