STOJA SE SELI IZ SRBIJE? Pevačica donela ŠOK odluku, odlučila da živi kod suseda, a evo gde planira da pazari LUKSUZNU kuću!

Autor:

Zabava

14.12.2022

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stojanka Novaković Stoja kuću na Bežaniskoj kosi planira da zameni nekretninom na moru

STOJA SE SELI IZ SRBIJE? Pevačica donela ŠOK odluku, odlučila da živi kod suseda, a evo gde planira da pazari LUKSUZNU kuću!

Foto: ATA Images

Stoja

Poznata pevačica Stojanka Novaković Stoja već neko vreme navodno traži luksuznu kuću u Puli, koju planira da kupi kako bi tamo nastavila život. 

Pevačica već poseduju kuću na Bežanijskoj kosi koju je izdavala, a već neko vreme živi  na imanju u Perlezu. Naime, sada se Stoja i njen suprug navodno dvoume da li kuću na Bežanijskoj kosi u kojoj su godinama živeli da prodaju ili da nastave da je izdaju.

Republika

Foto: Republika.rs

Stojanka Novaković Stoja

- Stoja i njen suprug duže vreme traže kuću gde će se preseliti. Ona je bila već dva, tri puta u Puli u kratkom vremenskom periodu da bi videla kakvih kuća ima u ponudi. Najverovatnije će se odlučiti za kuću u poznatom naselju Zelenika s veličanstvenim pogledom na more. Odluku o preseljenju su već doneli, to im je prioritet za narednu godinu - priča izvor za Kurir i dodaje. 

- Njih dvoje sad samo razmišljaju o tome šta da rade s kućom na Bežanijskoj kosi - da li da je prodaju, pošto imaju nekoliko primamljivih ponuda, ili samo da je izdaju kao što su dosad radili, otkad su se preselili u Perlez. To imanje će svakako zadržati jer je Stoja jako vezana za njega i to se ne dovodi u pitanje - završava izvor.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading