"MUSTAFA SE OŽENIO, JA SAM MORALA DA SE POSVETIM DECI" Emina Jahović surovo iskrena o odnosu sa bivšim mužem, konačno priznala da li ima DEČKA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privatan život Emine Jahović prava je enigma za kako za domaće, tako i strane medije, koji non-stop prate svaki pevačicin korak.

"MUSTAFA SE OŽENIO, JA SAM MORALA DA SE POSVETIM DECI" Emina Jahović surovo iskrena o odnosu sa bivšim mužem, konačno priznala da li ima DEČKA!

Foto: ATA Images

Pevačica i glumica Emina Jahović nakon razvoda od turskog muzičara Mustafe Sandala nastavila je da živi u Istanbulu zajedno sa svojim sinovima, Jamanom i Javuzom, međutim, kako je njena porodica nastavila da živi u Srbiji, ona neretko poseti i rodne krajeve. Tako je bilo i sada, te je tom prilikom progovorila o svom privatnom životu.

- O meni se pisalo mnogo toga, više u Turskoj. Moj privatni život je bio posvećen samo deci, a pisali su tamo da sam i ovako i onako i sa ovim i sa onim. Naučila sam da pritisak okrenem u nešto kreativno. Za mene je ogovaranje kriminalno ponašanje, kao i osude, a kad ne znaš o nekome nešto. To je pre svega veliki greh. Ja ne govorim da ću biti lažov, nego nećete imati pravo da znate moju istinu. Posle ove pesme ništa više neće biti isto. U poslednjoj sceni u spotu se rađa fetus, neko jači i stabilniji - istakla je pevačica u emisiji "Ekskluzivno".

Republika

Foto: ATA Images

Emina Jahović u Srbiji

Njen bivši suprug Mustafa se nedavno oženio, a Emina je otkrila da joj se nikad nije desilo da ovoliko dugo nema novu ljubav.

- Trenutno nisam u dugoj vezi, nikad mi se ovo nije desilo. Kriv je Saturn. To ne znači da mi se niko ne udvara. Skoro se privatno izdešavalo to što se moj bivši muž oženio, ja sam morala da budem ta koja će više da se posveti deci. Ja mu stvarno želim mnogo sreće, uvek će biti moj prijatelj i otac moje dece, ali da sam se ja bacila u provod, deca bi ostala po strani. Ja kad se zaljubim, malo znam da skliznem, pa se kontrolišem. Želim da se posvetim njima. Ostalo će doći samo po sebi. I meni je čudno što je toliko dugo, nadam se da ću i ja naću srodnu dušu - dodala je Emina.

Republika

Foto: instagram.com/yaemina

Emina Jahović i bivši muž Mustafa Sandal

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading