NIKOLA KOJO PREKRIŠIO ZAKON, NIJE NI TREPNUO: Glumac usred bela dana uhvaćen u prestupu, ono što je uradio RAZBESNEĆE mnoge (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.12.2022

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Kojo svojim ponašanjem nimalo ne daje primer ostalima, iako bi kao javna ličnost to trebalo da radi

Iako bi poznate ličnosti trebalo da pružaju primer drugima svojim ličnim primerom, Nikola Kojo samo je još jedan u nizu onih koji ne koriste svoju poziciju kako bi pokazao da se pravila i zakoni moraju poštovati.

Paparaco portal Republike uhvatio je u centru prestonice glumca kako krši zakon usred bela dana. Naime, Kojo je prelazio na crveno svetlo na pešakom prelazu, a da se nije ni okrenuo.

Republika

Foto: Republika

Nikola Kojo

Poznati glumac, ne samo da je prešao ulicu na nepropisnom mestu, već je i svoj automobil parkirao tamo gde to zakonom nije predviđeno, što će sigurno razbesneti mnoge vozače koji satima traže da se propisno parkiraju u centru grada, ali Kojoj je očigledno išao linijom manjeg otpora.

Glumac je sve vreme nosio nešto u ruci i nonšalantno se kretao, kao da mu ovakvo ponašanje nije ništa strano. Prekršio je zakon i nije trepnuo.

Podsetimo, pre nekoliko dana, Nikola Kojoj je na svom Instagramu obavestio svoje pratioce da mu je otac umro pre godinu dana, te otkrio da je razlog odluke da tek nakon 12 meseci obavesti javnost o gubitku roditelja jer nije želeo da od toga pravi senzaciju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Bojan

08.12.2022 21:57

A u novinare kako te nije sramota za članak...