SARA JO OGOLILA DUŠU! Progovorila o dečku, svom rijalitiju, ali i najvećem pijanstvu do sada! (VIDEO)

Autor: Katarina Marković

Zabava

06.12.2022

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sara Jo nije krila detalje iz privatnog života, pa priznala da je zbog dečka naučila slovenački

 

 

Sara Jo doček Nove godine provešće u Crnoj Gori, a sada je progovorila o dečku, najluđem pijanstvu, ali i otkrila da li bi ikada pristala da snimi sopstveni rijaliti program, zajedno sa svojom porodicom i pijateljima.

Sara Jovanović nešto više od godinu dana uživa u emotivnoj vezi sa slovenačkim plesačem Žigom Sotlarom, a sada je otkrila kako joj uspeva da balansira između ljubavi i posla, s obzirom na to da je dečko prati i na nastupima:

-Mi smo dugo godina bili prijatelji i saradnici. Svakako da je ljubav sa njim obeležila ovu godinu, iako smo vezu otpočeli u prošloj. Mada on živi u Sloveniji, ne mogu da kažem da je to neka veza na daljinu, jer mnogo vremena, kako zbog mene, tako i zbog poslovnih obaveza, provodi u Srbiji. Vrlo rado odlazim u Ljubljanu, naučila sam i da pričam na slovenačkom, ako želite reći ću vam nešto, naučila sam i par opasnih rečenica - rekla je Sara Jo za Republiku kroz smeh.

Republika

Foto: republika.rs

Sara Jo

Na pitanje da li bi se ikada usudila da snimi sopstveni rijaliti program, Jovanovićeva je imala šta da kaže:

-Nije da nije bilo šala na taj račun. Zaista mi je dan ispunjen smehom, moje društvo i porodica zaista su zahvalni za tako nešto. Ipak, nisam sigurna da li bi se upustila u to. Čini mi se da trenutno ima i previše toga, želim da malo izbalansiram sadržaj koji se nudi - objasnila je pevačica.

Republika

Foto: republika.rs

Sara Jovanović

Sara nije imala ništa protiv da prizna kako je izgledalo njeno najveće pijanstvo, ali i kako na nju deluje alkohol:

-Udari me i na hormone (smeh). Mislim da sam zavodljiva, a zapravo sve je suprotno - rekla je pevačica, a onda dodala:

-Iskreno, nisam sigurna da sam imala neko ludo pijanstvo, pa čak ni u nekim mlađim i luđim godinama, uvek sam znala gde je granica - objašnjava ona.

Šta je Sara Jo još rekla, saznajete u video-zapisu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading