PUKLA BRUKA! Pevačica htela reklamu preko pokojnog Grua, pa se izblamirala za sve pare - žena Danica POBESNELA, sve se saznalo!

Autor:

Zabava

06.12.2022

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irina2Hot htela da se izreklamira preko imena pokojnog Grua?

PUKLA BRUKA! Pevačica htela reklamu preko pokojnog Grua, pa se izblamirala za sve pare - žena Danica POBESNELA, sve se saznalo!

Foto: Youtube, ATA Images

Irina Kolin, poznatija kao Irina2Hot, zakazala je snimanje rimejk spota za pesmu "Pravi broj", koju je pre mnogo godina snimila sa Daliborom Andonovim Gruom, a kada je Danica Andonov, supruga pokojnog repera, saznala da pevačica organizuje humanitarnu akciju i namerava da prikupljena sredstva usmeri deci i Gruovoj porodici bez njenog znanja, nimalo joj nije bilo pravo. 

Naime, kada je doznala šta Irina planira, Danica je odmah reagovala te obavestila medije da je Kolinova dobila zvaničnu dozvolu za snimanje remiks pesme "Pravi broj", ali da sa spomenutom humanitarnog akcijom porodica Andonov nema nikakve veze i dodala da žali što se njena deca pominju u celoj priči.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina2hot (@irina_2hot_2701)

 

PR pokojnog Grua, koja je u odličnim odnosima sa Danicom Andonom, potvrdila je za Republiku da reperova porodica nema nikakve veze sa celom pričom koju je Irina najavila:

-Otkad je snimanje spota humanitarna akcija? Tačno je, Danica je dala dozvolu Irini za snimanje remiksa pesme, ali porodica Andonov nema nikakve veze ni sa kakvom humanitarnom akcijom. Mi nismo imali pojma šta se dešava, niti smo imali bilo kakvu informaciju o akciji humanitarnog karaktera - objasnila je nekadašnja PR Dalibora Andonova Grua za Republiku.

Republika

Foto: youtube.com/BALKAN INFO - Zvanični kanal

Dalibor Andonov Gru

Irina Kolin i Danica Andonov su stupile u kontakt kako bi raščistile šta se zapravo desilo i zbog čega je netačna informacija dospela u medije, a čini se da je ovoga puta pevačica htela da se opere:

-Danica i Irina su se čule. Irina se kune da nije spominjala nikakvu humanitarnu akciju, već da je tako novinarka prenela medijima. Čini se da odgovor leži kod te novinarke - objasnila je PR pokojnog Grua. 

Republika

Foto: instagram.com/danicaandonov

Danica i Dalibor Andonov Gru

Da li je Irina2Hor želela da se izreklamira preko imena pokojnog Grua, čije pesme su, i nakon njegove smrti i dalje aktuelne, pa se pevačica sada pere preko trećeg lica kako ne bi pogoršala odnose sa porodicom Andonov, zaključite sami.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading