ĆANA BESNELA NA AERODROMU! Pevačica na sav glas OPLELA po kolegama koje pevaju njene pesme! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.12.2022

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ne mari za to ko može da je čuje.

Ekipa portala Republika uhvatila ju je na aerodromu, po sletanju iz Beča, a ono što smo primetili jeste da je veoma nervozna i besna.

U autobusu koji prevozi putnike od aviona do aerodroma, Ćana se na sav glas žalila na svoje kolege koje pevaju njene pesme, ne mareći da li će je neko čuti.

Podsetimo, Ćana je poznata kao neko ko pravi neverovatnu atmosferu gde god da peva, a neretko je i gost iznenađenja od kog domaćini i gosti traže raznorazne vratolomije da izvodi.

- Iznenađenja su postala moj zaštitni znak, a ljudi me već dugo zovu sa nekim blesavim, vrlo smešnim idejama. Svi žele da budu drugačiji, pa me više ne čudi ni kada me pitaju da se spustim sa zavese ili plafona. Dešavalo se da moram da hodam po nekim daskama, pa sam molila boga samo da ne propadnem, pa da im baš ne budem iznenađenje za pamćenje - rekla je Ćana jednom prilikom..

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading