CAKANINA ĆERKA IZ PRVOG BRAKA IZGLEDA KAO MILION DOLARA: Pevačica pokazala kako izgleda njena naslednica! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.12.2022

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dragica Radosavljević Cakana iz prvog braka ima ćerku Mariju, koja je izrasla u prelepu damu.

CAKANINA ĆERKA IZ PRVOG BRAKA IZGLEDA KAO MILION DOLARA: Pevačica pokazala kako izgleda njena naslednica! (FOTO)

Foto: youtube.com/ Novo jutro - Dea i Sarapa

Naša narodna pevačica Dragica Radosavljević Cakana, u skladnom je braku sa suprugom Nebojšom je punih 25 godina, a malo njih zna da je pre Nebojše volela Borisa iz Beograda, sa kojim je dobila ćerku Mariju, koja preterano ne voli da se eksponira, ne bavi se javnim poslom i ima troje dece.

Foto: Republika.rs

Dragica Radosavljević Cakana

 

Kada je završila srednju školu, Cakana je otišla u Makarsku kako bi posetila sestru koja je tada radila kao sezonski radnik u ovom mestu. Tada je upoznala Borisa iz Beograda koji je tada radio na Institutu "Jaroslav Čeh".

Njih dvoje proveli su nekoliko dana zajedno, a Cakana mu je tada obećala da će mu se javiti kada dođe u Beograd da studira.

 

 

Dobili su ćerku Maju koja nije preterano zainteresovana za javni život, poput njene majke. Maja je završila muzičku školu, odsek solo pevanje i violina. Danas je udata i ima troje dece, sina i dve ćerke. S porodicom živi u inostranstvu.

 

Cakanin aktuelni suprug Nebojša iz prvog braka ima tri ćerke Mariju, Anu i Ninu koje se, kako pevačica kaže, odlično slažu sa njenom ćerkom. Trude se da praznike provode zajedno na imanju u Sremčici.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (4)

Loading
lola

04.12.2022 23:26

Auu… vi stvarno niste normalni!!!Čist prosek,kakvih milion dolara!

Kole

05.12.2022 08:14

Žena jako podla i zla... Karakter nula... A ne znam koga interesuje kako izgleda njena ćerka... Samo da ne bude na majku...

Beodgra

05.12.2022 15:19

institut Jaroslav Čeh ahahahahahhahahahahahahhhahahhahaha

mile

05.12.2022 15:46

nije institut "jaroslav čeh", nego "jaroslav černi".