NEKO MI JE NAPISAO NEŠTO NA KOLIMA: Tijana eM otkrila da li joj je Ana Nikolić pravila probleme nakon dueta sa Rastom! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.12.2022

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Milentijević otkrila da ima dečka, pa priznala kako se slaže sa Anom Nikolić, sa čijim bivšim mužem je nedavno objavila duet

NEKO MI JE NAPISAO NEŠTO NA KOLIMA: Tijana eM otkrila da li joj je Ana Nikolić pravila probleme nakon dueta sa Rastom! (VIDEO)

Foto: Republika

Mlada pevačica Tijana eM pojavila se na snimanju novogodišnjeg programa televiziji DM sat, a tom prilikom progovorila o novom duetu sa reperom Stefanom Đurićem Rastom, novom duetu, ali i nepristojnim ponudama.

Tijana je ovom prilikom otkrila da li je možda imala neke neprijatnosti sa Anom Nikolić kao što je to bio slučaj sa Natašom Bekvalac, sa kojom je Ana u sukobu.

- Nije napravila skandal. Ja sam upoznala Anu i zaista je divna, a i moja šminkerka je šminka, pa smo se tako i upoznale - rekla je Tijana za Republiku, a  na pomen Ane Nikolić koja je svojevremeno išarala Rastino auto, ona je dodala:

-Neko mi je nešto napisao nedavno na autu, bilo je prašnjavo, ali pisalo je nečije ime - objasnila je pevačica, pa su mnogi pomislili da je to možda bila Ana. 

Republika

Foto: Republika

Tijana eM

Na pitanje šta bi uradila da je paparaci slikaju sa novim dečkom, Milentijevićeva je ovim prilikom otkrila da nije više solo:

-Ja se već krijem, ako nas neko uhvati, pa ništa, onda smo svi saznali i gotovo! - istikala je pevačica.

TIjana eM otkrila je i da li joj se udvaraju zauzeti muškarci:

-Danas svega ima, mislim da muškarci više ne gledaju da li su oženjeni. Na nastupima mi prilaze, slikaju se, ali ja se ne obazirem, Kada sam sa nekim u vezi, zaista se ne obazirem na druge muškarce - rekla je pevačica, pa otkrila da li bi oprostila prevaru:

-Prevaru nikad ne bih oprostila! Nikad nisam prevarila nikog, apsolutno to ne podržavam! - istakla je Tijana.

Republika

Foto: Republika

Tijana Milentijević

 

Pevačica je priznala šta bi radila u situaciji da mora da bira između ljubavi i karijere:

-To ne može da se desi. Moja karijera je nešto čemu sam posvećena celi svoj život, od 11 godina, od kada sam počela da pevam... Partner može da bude samo podrška da ja budem samo bolja u svom poslu! - objasnila je ona.

Šta je pevačica još rekla, pogledajte u video-zapisu na početku teksta:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading