MILAN MILOŠEVIĆ OTKRIO VELIKU TAJNU SANJE MARINKOVIĆ: Voditeljka ostala bez teksta kada je OVO rekao usred emisije! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.12.2022

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević, pretresao je sve goste, po principu emisije koju vodi u "Zadruzi 6"

MILAN MILOŠEVIĆ OTKRIO VELIKU TAJNU SANJE MARINKOVIĆ: Voditeljka ostala bez teksta kada je OVO rekao usred emisije! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Sanja i Milan

Kao i svaki put, voditeljka Sanja Marinković je u emisiju "Magazin IN" ugostila naše poznate ličnosti sa kojima je razgovarala na temu muško-ženskih odnosa, a među njima je bio i voditelj "Zadruge" Milan Milošević

Milošević je, kao po navici 'pretresao' sve goste, ali nije štedeo ni Sanju Marinković.

- Ubeđen sam da imaš dečka, sijaš! I prošle godine sam ti to rekao i bio sam u pravu - naveo je voditelj u emisiji "Magazin IN" i izazvao misteriozni osmeh kod Sanje.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milan Milošević u Magazinu In

Podsetimo, pričalo se da je Milan Milošević nedavno imao zdravstvenih problema.

- Odlično se osećam sada zahvaljujući brzoj reakciji lekara. Aritmija i pritisak su učinili svoje i sada jedino što mi predstoji je ablacija, zahvat koji će mi uraditi najveći stručnjaci, tako da se ne brinem ništa - rekao je tad Milan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading