ISPLIVALA PRVA FOTKA SUPRUGE MITRA MIRIĆA! Javnost je NIKADA nije videla, a sada je svi upoređuju sa pevačevom LJUBAVNICOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.11.2022

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mitar Mirić pokazao suprugu Suzanu.

ISPLIVALA PRVA FOTKA SUPRUGE MITRA MIRIĆA! Javnost je NIKADA nije videla, a sada je svi upoređuju sa pevačevom LJUBAVNICOM! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Mitar Mirić

Pevač Mitar Mirić poznat je kao neko ko voli kafanu, brojne neprospavane noći, hitovi i naklonost prema ženama su njegov zaštitni znak. Ipak, o svojoj supruzi nikada nije govorio.

Republika

Foto: printscreen/facebook/Mitar Mirić

Suzana Mirić

Zato je za mnoge bilo iznenađenje kada je jednom prilikom na društvenoj mreži Fejsbuk podelio fotografiju supruge Suzane Mirić. Javnost ju je tada prvi put videla, a mnogi su komentarisali kako je veoma lepa i negovana žena.

Foto: facebook.com/printscreen

Suzana Mirić 

Podsetimo, Mitar se našao pre nekoliko godina u centru skandala kada je odjeknula vest o njegovoj aferi sa 30 godina mlađom koleginicom Draganom Janićijević.

- Svoju suprugu Suzanu obožavam i divim joj se kako izdržava sa mnom. Svaka joj čast što me trpi. Svašta sam joj u životu priređivao, bezbroj puta sam se pokajao i izvinjavao joj se, i ona je bezbroj puta prešla preko mojih ludorija. Stalno pričam kako ću se popraviti, ali šta da radim kad mi đavo ne da mira - rekao je Mitar 2011. godine za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading