NADA TOPČAGIĆ TRAŽILA ELEKTRIČNI KOTAO ZA GOSTOVANJE! Voditelju prekipelo, pa RASKRINKAO pevačicu i BRUTALNO opleo po njoj: Za toliko godina nije uspela sebe da obezbedi!

Autor:

Zabava

29.11.2022

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica traži novac ili skupocene stvari kako bi došla da gostuje u emisiju.

NADA TOPČAGIĆ TRAŽILA ELEKTRIČNI KOTAO ZA GOSTOVANJE! Voditelju prekipelo, pa RASKRINKAO pevačicu i BRUTALNO opleo po njoj: Za toliko godina nije uspela sebe da obezbedi!

Foto: ATA Images

Pevačica Nada Topčagić našla se na meti otpužbi voditelja Uroša Božića da mu je traćila električni kotao kako bi se pojavila u njegovom muzičkom šou-programu. 

Najpre su svi mislili da se radi o šali, ali njen suprug Zlatko je rekao da je to uslov, a kada im je rečeno da se tako ne sarađuje, navodno su pevačica i njen partner vikali i pretili zaposlenima.

- Šokiran sam i razočaran ponašanjem Nade Topčagić i njenog supruga. Ovo nije prvi put da ova pevačica ucenjuje menadžment televizije i traži stvari vredne nekoliko hiljada evra kako bi došla u emisiju. S druge strane, pomenuta pevačica uvek je maksimalno bila ispoštovana sa naše strane i smatram da je ovo krajnje bezobrazno. Najveće muzičke zvezde naše estrade nikada nisu naplaćivale svoja gostovanja i zašto bismo mi platili Nadi Topčagić. Smatram da je neprihvatljivo ucenjivati medije i zahtevati ovakve stvari. Posebno je sramota za Nadu što posle toliko godina na estradi nije uspela da obezbedi sebe, već od nas potražuje tako skupocene stvari - poručio je Uroš Božić za Kurir.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nada Topčagić tražila električni kotao

Ona je takođe bi Eri Ojdaniću tražila električni kotao kako bi došla u njegovu emisiju, a on je odbio svaku saradnju sa njom.

- Ko je ona da traži novac? Sram je bilo. Ona treba televizijama da plati da se pojavi. Umišljena je - rekao je Era.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Uroš Božić

Na ovu temu se oglasio i njen muž Zlatko Đorđević kako bi je zaštitio.

- Ja sam Nadin muž, nema šta ona da priča s vama, ja ću vam reći sve što treba. To je cena za gostovanje, nekima gostujemo za džabe, nekima ne. Za televiziju Saše Mirkovića cena je 2.000 evra, jer on nikada nije zvao Nadu da nastupa na koncertima na trgovima koje on organizuje. Sada hoće da mu ona za džabe diže gledanost, a ja sam taj koji Nadi diktira cenu - rekao je pevačicin suprug.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Nada pokušava da ućari nešto kroz gostovanja, jer nastupe očigledno nigde nema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading