VODITELJ DNEVNIKA U KUĆI KRIJE GLUMICU 8 GODINA MLAĐU: Malo ko zna da su u braku i da imaju DVA sina (FOTO)

Autor:

Zabava

26.11.2022

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Jelić ima suprugu 8 godina mlađu od njega, a u pitanju je poznata glumica.

VODITELJ DNEVNIKA U KUĆI KRIJE GLUMICU 8 GODINA MLAĐU: Malo ko zna da su u braku i da imaju DVA sina (FOTO)

Foto: youtube.com/RTS

Voditelj Vladimir Jelić, koji je svojevremeno vodio dnevnik na RTS-u i lepa glumica Jovana Jelić koju mnogi znaju po ulogama u serijama "Ubice mog oca", "Šifra Despot" i "Urgentni centar", pre osam godina su izgovorili sudbosno "da" i danas imaju dva sina.

Jovana je od njega mlađa osam godina i dolazi iz Novog Sada.

 

 

Bili smo angažovani na jednom projektu koji je radio naš zajednički poznanik, reditelj. Dopali smo se jedno drugome, razmenili telefone, počeli da se viđamo i vrlo brzo shvatili da smo se zavoleli. Kod nas je sve išlo postepeno i sve nam se dešavalo baš kad treba, bez nekog planiranja i forsiranja - rekao je za "Gloriju" jednom prilikom voditelj.

Njih dvoje su izuzetno zaljubljeni i kako je on ranije govorio - sve rešavaju razgovorom.

 

 

Ništa sa strane ne može nas toliko izbaciti iz ravnoteže da to ne možemo da rešimo pričom u četiri oka. Komunikacija je veoma bitna, kad ste jedno uz drugo i međusobno se podržavate, onda je sve mnogo lakše, bezbolnije se prolaze teški i stresni dani ali i razmirice i nerazumevanja koji su neminovni u svakoj vezi - rekao je Jelić svojevremeno.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading