SILIKONI SAMO ŠTO JOJ NE PUKNU: Sandra Afrika tri puta išla pod nož kod plastičara!

Autor:

Zabava

25.11.2022

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Afrika progovorila je o plastičnim operacijama.

SILIKONI SAMO ŠTO JOJ NE PUKNU: Sandra Afrika tri puta išla pod nož kod plastičara!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Pevačica Sandra Afrika važi za jednu od najzgodnijih i najatraktivnijih na našoj javnoj sceni i tu titulu nosi već godinama. Karijeru je inače i sagradila preko izvajane zadnjice. 

Iako je tiha patnja mnogih muškaraca, Sandra nije bila u potpunosti zadovoljna svojim izgledom, te je nedavno ponovo korigovala grudi.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Sandra Afrika

 

- O tome svi pričaju, ali da jesam, očigledno se vidi. Ovo je već treći put kako sam uvećala grudi, nije mogla ta veličina da se stavi odmah na početku i jednostavno imala sam želju da to bude veće. Mislim da ne preterujem i da je sve to srazmerno. Telo se menja s godinama, sad sam krupnija i drugačija nego pre deset godina. Tada su te manje grudi išle uz moju figuru, a sada idu ove malo veće i to je to, više od ovoga neću - rekla je Sandra, a potom dodala šta bi još na sebi menjala da može:

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Sandra Afrika Ekskluzivno

 

- Da može ta visina nekako da se promeni, to bih sigurno promenila, da budem malo viša, ali pošto ne može nosimo što veće štikle i ostajemo na ovom - navela je Afrika za Pink.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading