"PRVO U MANASTIR, PA KOD ŠANERA PO KRADENU ROBU..." Snimak Olje Crnogorac iz Tumana šokirao naciju, voditeljka na stubu srama! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.11.2022

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olja Crnogorac pokazala je jednu svoju svakodnevnicu, a tom prilikom pokrenula je lavinu komentara.

"PRVO U MANASTIR, PA KOD ŠANERA PO KRADENU ROBU..." Snimak Olje Crnogorac iz Tumana šokirao naciju, voditeljka na stubu srama! (VIDEO)

Foto: TikTok printscreen

Voditeljka Olja Crnogorac postala je hit na društvenim mrežama zbog snimka na kojem priča kako se osećala loše, ali da joj manastir i šaner pomogli da prevaziđe težak period.

Republika

Foto: instagram.com/montenegrina_o

Olja Crnogorac Instagram

 

Naime, ona je otišla da potraži mir u manastiru, a ono što je sve začudilo jeste to što je nakon toga otišla kod šanera, kako bi kupila nekoliko komada odeće. Mnogima je bio nejasan miks svetog mesta i kradene robe.

- "Pomozi, Bože, Olji da se vrati svome stadu jer ovo šaltanje i neočekivan obrt situacije sa Tumana na šoping, uz izgovaranja marke", "Prvo u manastir, pa kod šanera po kradenu robu", "Imamo video godine" - glasili su komentari ispod video snimka na TikToku.

 

@montenegrina_o

Čime svaka žena rešava svoje probleme ? Pa sopingom🤦🏻‍♂️ ♬ RelaxingMusic - MeteoMusic

 

Nakon toga, ona je objavila novi snimak u kojem je pokazala deo svog garderobera u kojem drži obuću.

- Daj Olji prazan garderober i ona će ga napuniti za tri sata. Sada ću vam pokazati svoju kolekciju cipela, čizama i štikli. Sve ovo što vidite je jedna dugogodišnja kupovina. Neki modeli su stari i preko 15 godina. Ovo je nešto što sam uzimale u Milanu... -rekla je ona i dodala:

 

- Veliki sam ljubitelj patika i imam ih dosta. Pojedinu obuću objujem dva puta i sve završi kod moje majke. Neko bi rekao da sam bolesna, da imam problem sa skupljanjem, a ja bih rekla da nemam šta da obujem. Ovo su štikle koje sam kupila pre 17 godina u Parizu, i još uvek ih nosim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Koje dno

21.11.2022 20:56

Jel ovo smisao života? Koja bednica, nemam reči.