SVI SE PITAJU U KAKVIM SU SADA ODNOSIMA LJUPKA STEVIĆ I GENERAL SIMIĆ? Pevačica napon rešila enigmu, pa progovorila o bivšim momcima!

Autor:

Zabava

16.11.2022

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nešto više od dve godine Ljupka Stević je napravila skandal godine

SVI SE PITAJU U KAKVIM SU SADA ODNOSIMA LJUPKA STEVIĆ I GENERAL SIMIĆ? Pevačica napon rešila enigmu, pa progovorila o bivšim momcima!

Foto: e-stock

Ljupka Stević napravila je nezapamćeni skandal kada je napravila materijalnu štetu bivšem dečki generalu Dragiši Simiću, sa kojim je u emotivnoj vezi bila deset godina, nakon saznanja da joj je bio neveran. 

Naime, pre tačno dve godine snimak njenog izliva besa preplavio je društvene mreže, a sada je otkrila da od tada sa njim ne komunicira. 

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Ljupka Stević i general Dragiša Simić

-Nemamo nikakav kontakt, bivši su zabetonirani. Znam da je to negde interesantno u medijima, ali nema ništa, to je davna prošlost, dosta vremena je prošlo. Sa nekim možeš da ostaneš u prijateljskim odnosima, ja sam uvek za tu neku varijantu, ukoliko razmišljam trezveno. Ali, kada ispadnu neki problemi, pa i u prijateljskim odnosima onda se više ni ne javljate - obrazložila je pevačica na televiziju Kurir.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Ljupka Stević u emisiji "Ami Dži šou"

Podsetimo, Simić je poslednjih godina u žiži javnosti zbog burne veze sa Ljupkom, koja mu je posle raskida uništila dva automobila i javno ga optužila da ju je varao sa dosta mlađim devojkama. Njih dvoje bili su u vezi deset godina, a od raskida u septembru 2020. nisu u kontaktu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading