KONSTRAKTA DOBILA DVA GREMIJA: Umetnica se pohvalila prestižnom nagradom! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.11.2022

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konstarkta se na Instagram profilu pohvalila da je dobila čak dve Gremi nagrade!

KONSTRAKTA DOBILA DVA GREMIJA: Umetnica se pohvalila prestižnom nagradom! (FOTO)

Foto: printscreen youtube/Eurovision Song Contest

Umetnica i pevačica Ana Đurić poznatija kao Konstrakta je na Instagramu objavila da je u razmatranju za nominaciju za Gremi, i to u kategoriji za "Najbolji nastup za pesmu In corpore sano", kao i za "Najboljeg novog izvođača".

Konstrakta je otkrila da ju je za nominaciju predložio član Akademije za diskografsku umetnost i nauku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @konstrakta

 

Izbor nominacija održaće se do 23. oktobra, a zvanična lista nominovanih biće objavljena u novembru. Dodela Gremija održaće se u februaru naredne godine.

- Proširite glas i nekako ćemo možda putem misaonog presinga uspeti da dođemo do članova žirija preko naših rođaka iz Amerike, iz Los Anđelesa, Njujorka, Čikaga itd. Ima nas dosta svuda i eventualno ćemo ući u nomincije. Dajte da vidimo taj Gremi - poručila je Ana Đurić Konstrakta nedavno na Instagramu. 

Konstrakta se sada pohvalila na Instagramu da su joj stigle nagrade, pa ih je uslikala i objavila na storiju. Komplimenti su se nizali jedan za drugim, svi su joj čestitali. 

 

Podsetimo, Konstrakta je nedavno u ,,Premijeri" istakla da bi volela ponovo da se nađe na sceni za Evroviziju. 

Prijavila bih se ponovo na naš izbor, što da ne? Sačekaćemo malo. Možda pred penziju, kad napunim 60 godina... - istakla je umetnica, koja je prethodnih meseci dobila mnogo brushaltera od fanova na nastupima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivana

16.11.2022 11:23

Bahahahahahhahahahah! A sto ne provjerite prije nego napisete??? Konstrakta nije dobila Grammy a i na slici se vidi da nije pravi Grammy. Novinarstvo vam je nula ali zato senzacionalizam kidate!