OD PALANKE DO VRELOG ASFALTA: Ovo je put Tamare Đurić, starleta se danas kupa u luksuzu, a nekada je živela u OVOM DOMU! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.11.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić danas živi na visokoj ‚nozi, a nekad je živela u Smederevskoj Palanci, u porodičnom domu!

OD PALANKE DO VRELOG ASFALTA: Ovo je put Tamare Đurić, starleta se danas kupa u luksuzu, a nekada je živela u OVOM DOMU! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Jedna od najkontroverznijih starleta sa naših prostora koja je pažnju širokog auditorijuma privukla učešćem u rijaliti šou programu "Farma", Tamara Đurić, danas živi luksuznim životom.

 

Naime, Tamara je poreklom iz Smederevske Palanke, a medjiji su tokom godinam upoznali i njenu rođenu sestru, ali ne i roditelje, a kuću u kojoj je odrasla je samo jednom prilikom okačila na društvene mreže.

Tamara nije nikada krila da je iz Smederevske Palanke, dok u Beogradu živi raskošnim životom.

 

 

Podsetimo, Tamara se našla nekoliko puta u žiži javnosti kada je isprozivala voditeljku Jovanu Jeremić, ali i Katarinu Živković.

Inače, Nikola Kačarević, koji se nedavno razveo od starlete Tamare Đurić, uhapšen je sa još 16 osoba pod sumnjom da je član grupe takozvanih Radojevih "Vračaraca".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading