OVI ZVEZDE SU POTEKLE IZ "MUZIČKOG TOBOGANA": Novosadska barbika i ovaj FRAJER su se proslavili još kao klinci!

Autor:

Zabava

16.11.2022

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Fejsbuk stranici "Muzički vremeplov" objavljen je pevačev simpatični video iz 1988, u kom s 13 godina peva pesmu "Tugo, nesrećo" Crvene jabuke.

OVI ZVEZDE SU POTEKLE IZ "MUZIČKOG TOBOGANA": Novosadska barbika i ovaj FRAJER su se proslavili još kao klinci!

Foto: youtube.com/printscreen

youtube

Popularni pevač Dženan Lončarević svojevremeno se pojavio u čuvenoj emisiji "Muzički tobogan" i, kao klinac s gitarom, nastupio kod slavnog voditelja Minje Subote, što je ujedno bio njegov prvi televizijski nastup. Na Fejsbuk stranici "Muzički vremeplov" objavljen je pevačev simpatični video iz 1988, u kom s 13 godina peva pesmu "Tugo, nesrećo" Crvene jabuke.

Foto: youtube.com/printscreen

 

Naime, on je i kao 13-godišnjak nastupao, kao i danas, s gitarom, pa mnogi komentarišu da se Dženan rodio s ovim instrumentom, koji je njegov zaštitni znak. Lončarević je od malih nogu voleo da peva i svira gitaru, a njegov talenat prepoznao je i tadašnji voditelj Minja Subota.

Pored Dženana, Nataša Bekvalac i Leontina Vukomanović bile su česte gošće Minje Subote.

Foto: youtube.com/printscreen

 

Bekvalčeva često u intervjuima spominje pomenutu emisiju i voditelja kojem je, kako kaže, izuzetno zahvalna na svemu što je uradio za nju, a jednom prilikom je rekla i da joj je žao što njena ćerka Hana neće doživeti ono što je doživela ona kao mala

Meni je žao što moja Hana neće doživeti to što sam ja doživela da se talentovanom decom bave na taj način kao što je slučaj bio u mojoj školi. Moja škola je imala hor i odličnu profesorku muzičkog, koja je mene odmah čula, još u prvom razredu, i stavila za solistu celog hora- govorila je Nataša svojevremeno.

Leontina Vukomanović je jedna od pevačica koja je još davne 1985, kao devojčica, nastupala u Minjinoj emisiji, a onda godinama kasnije i kao gost, odnosno, već oformljen pevač.

Foto: youtube.com/printscreen

 

Ovaj TV format ne samo da je deci u celom regionu ulepšao detinjstvo, već je doneo slavu mnogim talentovanim mališanima koji su se pojavljivali emisijama, a sada su to velika imena naše estradne scene. Današnje zvezde, kada su prvi put uzele mikrofon u ruke u "Muzičkom toboganu", još kao tinejdžeri, verovatno nisu ni slutile u kom pravcu će ići njihova muzička karijera. Inače, "Muzički tobogan" je pomogao deci da upoznaju naše najistaknutije pesnike, koje su interpretirali najpoznatiji vokalni solisti poput Zdravka Čolića, Nede Ukraden, Bebi Dol, Olivera Dragojevića, Đorđa Balaševića, Bore Čorbe, Bajage i mnogih drugih.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading