JOVANA JEREMIĆ U MINI BIKINIJU USRED ZIME: Voditeljka se skinula, pa pokazala sve atribute, grudi kao stena, a tek zadnjica... (FOTO)

Autor:

Zabava

14.11.2022

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Pinka Jovana Jeremić skinula se u mini bikini, kojim je zaludela sve muškarce!

JOVANA JEREMIĆ U MINI BIKINIJU USRED ZIME: Voditeljka se skinula, pa pokazala sve atribute, grudi kao stena, a tek zadnjica... (FOTO)

Foto: Instagram.com

Voditeljka Jovana Jeremić poznata je kao poznata dama koja nema dlake na jeziku, pa joj tako nikada nije bio problem da prizna da li je nešto korigovala na sebi. Od plastičnih operacija, Jovana je istakla da nije radila ništa, ali da je vredno posećivala teretanu i pazila šta jede, zbog čega joj je sada telo toliko zahvalno da izgleda kao avion. 

 

 

Jovana je na Instagram profilu, kako bi dokazala da je jedna od poželjnijih dama na estradi, objavila niz fotografija u mini bikiniju, u kom je istakla sve atribute, a komentari su se samo nizali jedan za drugim. 

Voditeljka Pinka našla se na privatnom bazenu, sa prijateljem, koji ju je slikao, a ona je pozirala na ivici bazena. 

 

 

Zadnjica i izvajano telo propraćeno je ovacijama pripadnica lepšeg pola, na šta je Jeremićeva posebno ponosna. Jovana je uvek isticala da joj je jako važna podrška žena, jer onda zna da radi sve kako treba. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading