PRE SU ŽARILE I PALILE, A SADA SU ZAKOPČANE DO GRLA: Ove naše pevačice su se skidale GOLE bez pardona! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.11.2022

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Topčagić, Suzana Mančić, Saška Karan, Vesna Zmijanac samo su neke od naših pevačica koje su se samovoljno slikale bez odeće

PRE SU ŽARILE I PALILE, A SADA SU ZAKOPČANE DO GRLA: Ove naše pevačice su se skidale GOLE bez pardona! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadic, Nebojsa Mandic

Mnoge naše pevačice mogu se pohvaliti višedecenijskom muzičkom karijerom, ali kada ih danas vidite nikada ne biste naslutili da su svojevremeno skidale pred objektiva foto-aparata, pa se može zaključiti da nekadašnja vremena nimalo ne razlikuju od današnjih.

Naime, sada zakopčane do grla, pre više decenija, kada su bile na počecima svojih karijera, nimalo se nisu libile da pokažu parče mesa, te osim muzike koju predstavljaju, pokazovale su se svojoj publici sve svoje atribute, pa i one fizičke. 

Nada Topčagić 

Na licu pevačice Nade Topčagić danas se mogu videti tragovi nastali nakon dugogodišnjih briga, ali i neiscrpnog smeha, međutim, kada pogledate fotografije nastale u periodu kada je bila mlada, bićete očarani njenom lepotom. 

Naime, na društvenim mrežama svojevremeno je pojavila pevačicina fotografija iz mladosti, na kojoj je bujno poprsje prekrila rukama.

-Bože, da nešto izađe dobro o meni. Baš sam bila lepotica iz naših vremena - napisala je Nada kada je videla fotografiju.

Suzana Mančić 

Poznata voditeljka, glumica i pevačica Suzana Mančić važila je za jednu od najlepših žena stare Jugoslavije, a svojevremeno je Nada Topčagić objavila njihovu zajedničku fotografiju sa Crnogorskog primorja. 

Naime, na fotografiji se može videti da njih dve uživaju u zajedničkom društvu, ali i da u gornjem delu nemaju ništa: 

-Vreme druženja, mladosti i bezbrižnosti. Moja draga Suzana Mančić i ja - napisala je Nada tada na Instagramu.

- Bile smo lepe, mlade, vesele i bezbrižne, slikale se, pa šta?! To je bilo davnom sada već istorija. Volim Nadu i njen vedar duh - rekla je Suzana Mančić tad.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Suzana Mačić i Nada Topčagić
Saška Karan

Saška Karan je davne 1983. dobila malu ulogu u najpopularnijem domaćem serijalu „Žikina dinastija“.

Njen zadatak je bio da se kao manekenka u kupaćem kostimu pojavi na sceni sa pokojnim Gidrom Bojanićem. U sceni gde her Žika Pavlović i njegov prijatelj Milan Todorović upadaju na reviju, Saška im prilazi i moli ih da joj zavežu gornji deo kupaćeg kostima.

Žika, umesto da joj namesti kupaći, namerno joj odvezuje kanap i ispadaju joj grudi. Žika je iskoristio da je dodirne, a potom Karanova izlazi na pistu.

Republika

Foto: printscreen

Saška Karan u filmu "Žikina dinastija"
Vesna Zmijanac

Kada se pojavila na domaćoj javnoj sceni, Vesna Zmijanac je plenila seksepilom, a mnogi tvrde da se još uvek nije pojavila pevačica koja u fizičkom smislu može da joj parira. 

Osim moćnog glasa, pevačica se nije libila da se skine i pokaže čime raspolaže, a muški deo njene publike bio je oduševljen. 

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Vesna Zmijanac u provokativnoj odevnoj kombinaciji

Neretko se pevačica fotografisala u provokativnim izdanjima, nosila odevne kombinacije koje više otkrivaju, nego pokrivaju, a svojevremeno se pojavila u rijaliti programu "Survivor". 

U tom rijalitiju, Zmijančeva nosila je kupaće kostime koje otkrivaju sve njene obline, naročito bujno poprsje. 

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Vesna Zmijanac u rijalitiju "Survivor"

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading