STRAVIČNA TRAGEDIJA PROMENILA JOJ JE ŽIVOT! Aneta Fargo bila je jedna od najpoznatijih voditeljki, a danas OVAKO izgleda! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.11.2022

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneta Fargo i dalje vodi poznatu emisiju.

STRAVIČNA TRAGEDIJA PROMENILA JOJ JE ŽIVOT! Aneta Fargo bila je jedna od najpoznatijih voditeljki, a danas OVAKO izgleda! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Voditeljka Aneta Fargo bila je jedna od najpoznatijih naših voditeljki, a u svet javnog života i roditeljstva ušla je sasvim slučajno.

‒ Slučajno sam zalutala na neku audiciju tadašnjeg studentskog programa „Index 202 Radio-Beograda“ i ostala. Posle šest meseci mučeničkog pripravničkog staža, nipodaštavanja novajlije, podsmeha redakcijske elite, trčanja po ulici i nošenja „Nagre“ teške 15 kg, pravljenja anketa i slanja na neke bezvezne drugorazredne reporterske zadatke, bila sam spremna da to oberučke napustim – iskreno je priznala Aneta u intervjuu za „Najmagazin“.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Aneta Fargo nekada

Potom je karijeru nastavila u zabavnoj emisiji na Prvom programu „Radio-Beograda“, a onda je velika tragedija sve promenila.

I kako je to obično bivalo sa mnom, dakle slučajno, jedne noći u rudniku Rembas dogodila se velika tregedija. Mnogo ranjenih i mrtvih rudara. Nacionalna žalost. Protokol je u takvim situacijama bio vrlo strog i programska šema se trenutno menjala i prilagođavala trenutku. Dežurni novinar te noći nije se javljao na poziv i opet odluka glavnog urednika, morala sam ja pred mikrofon. Najave, odjave, vesti ‒ sve. Šta si rekao, rekao si, otišlo u etar. Bila sam zaleđena.

 

 

- Činjenica da te apsolutno svi slušaju, da ne smeš da pogrešiš, da ne zamucaš, ta gadna, ledena trema postala je moj prijatelj te noći. Moj glas je bio miran, ravan i zvaničan. Bilo je dobro odrađeno. Zapravo toliko dobro odrađeno pod pritiskom i u posebnim okolnostima da je bilo prijatno iznenađenje za sve, ponajviše za mene... Tako je zapravo počela moja karijera voditelja živog programa u „Radio-Beogradu“.

Ona danas vodi emisiju na TV „Kopernikus“, prijateljica je sa Suzanom Mančić, a ona je sada pokazala kako Aneta danas izgleda i oduševila javnost.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading