"NJEGA JE TEŠKO NADMAŠITI": Peđa Jovanović o poznantstvu sa Džejom, pa otkrio zašto više ne nastupa sa bratom blizancem! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.11.2022

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Peđa Jovanović posvetiće pesme pevaču koji mu je bio uzor.

"NJEGA JE TEŠKO NADMAŠITI": Peđa Jovanović o poznantstvu sa Džejom, pa otkrio zašto više ne nastupa sa bratom blizancem! (VIDEO)

Foto: Instagram printsceen

Peđa Jovanović održaće nekoliko koncerata u MTS dvorani, a za ovu priliku pripremio je neke od njegovih najslušanijih kavera po kojima je prepoznatljiv, a ovom prilikom posvetiće pesme Džeju Ramadanovskom, sa kojim je svojevremeno sarađivao. 

Pevač je na samim počecima nastupao sa svojim bratom blizancem Nenadom, sa kojim je pre mnogo godina izdao album, a sada je za Republiku otkrio zbog čega njih dvojica više ne nastupaju zajedno. 

-Moj brat i ja i dalje sarađujemo i radimo zajedno. Snimio sam dosta svojih pesama i kavera, pa su ljudi počeli i mene da zovu da nastupam solo. Tako sam zakazao jedan koncert, drugi, pa treći... - tvrdi Peđa. 

Republika

Foto: Instagram printsceen

Peđa Jovanović

Svojevremeno, Jovanović je imao tu čast da nastupa sa pokojnim pevačem Džejem Ramadanovskim, kome je, kako tvrdi, posvetio pesme na koncertu u MTS dvorani. 

-Džej mi je možda jedan od najvećih uzora. Dosta smo nastupali moj brat i ja sa njim. Upoznali smo se u Štutgartu u jenom lokalu gde smo Nenad i ja nastupali. Večeras će neke pesme posvetiti njemu, pevaću dve njegova pesme "Iznajmiću sobu s pogledom na te", "Idi, jer neko čeka tebe" - rekao je pevač, pa dodao da li će neko od mlađih pevača uspeti da ga nadmaši: 

-Njega će teško neko moći da nadmaši. Stvarno je bio jedinstven i toliko iskren. Neverovatno je sa kolikom emocijom i energijom je čovek pevao. Niko ne bi trebalo da teži tome da nadmaši bilo koga. Moramo da se trudimo da budemo svoji i jedinstveni. 

Republika

Foto: Instagram printsceen

Peđa Jovanović pred koncert u MTS dvorani

Šta je još rekao Peđa Jovanović pogledajte u videu-zapisu na početku teksta: 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading