OVAJ DAN MU JE OSTAO UREZAN U SEĆANJU: Đorđe David o smrti Milana Mladenovića, a jedna slučajnost je NEVEROVATNA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.10.2022

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David o smrti pevača "EKV", koja mu je zauvek promenila život.

OVAJ DAN MU JE OSTAO UREZAN U SEĆANJU: Đorđe David o smrti Milana Mladenovića, a jedna slučajnost je NEVEROVATNA! (VIDEO)

Foto: republika.rs

Đorđe David nedavno je objavio kaver grupe "EKV"-"Par godina za nas", a sada je progovorio o poznanstvu sa Milanom Mladenovićem, ali i tragičnom danu kada na se frontmen popularne rok grupe napustio. 

Roker nije krio da će mu taj dan zauvek ostati urezan u sećanju:

-Ja sam ovu pesmu uradio da bi ja bio zadovoljan, nego da bih dao akcenat na nešto što je davno zaboravljeno. Klincima se sviđa, drugi hejtuju, a mladi ne znaju da je Milan Mladenović u pitanju, pesma ima šekspirovsku težinu, replika na sve ovo što se dašava sada u svetu - rekao je Đorđe David za Republiku, pa dodao:

Republika

Foto: republika.rs

Đorđe David

-5. novembra 1994. u Mladenovcu smo imali koncert "Yu grupa", moj tadašnji bend, "Partibrejkerski" i "EKV". Pokojni Dule Ercegovac, tadašnji menadžer došao je sa vešću da je Milan Mladenović umro, a svi mi, pa i organizatori smo se tada dogovorili da nastavimo koncert. Svi koji su poznavali Milana, znali su da je imao energiju i harizmu koja se retko sreće. Nije bio čovek koji je voleo mnogo da se druži, ali te osobe koje su imali tu privilegiju da budu u njegovom okruženju sigurno su dobili bogatstvo, o kojem mnogi mogu samo da sanjaju. Ovog 5. novembra će biti 28 godina otkad nas je on napustio, ali i moj 58. rođendan- objasnio je on.

David se osvrnuo i na smrt mladića, koji je oduzeo sebi život jer su ga kolege ismevale na društvenim mrežama, o čemu je imao jasnu poruku.

-Treba ostati jak u ovim vremenima kada svako pokušava da nas omalovaži, društve mrežene bi trebalo shvatati preozbiljno. Stravična je tragedija je u pitanju, to bi trebalo sprečite. Borite se za svoj prostor, za svoju hrabrost. Hrabrost je kao mišići u teretani, koliko je vežbate, tolika će da bude - dodao je ona.

Republika

Foto: republika.rs

Đorđe David

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading