MUŽ MARIJE EGELJE SLAVIO ROĐENJE SINA: Napravio veliku žurku, cepali mu majcu, a sve vreme pevao pesme ženi! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.11.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muž Marije Egelje slavio je rođenje sina do ranih jutarnjih sati

MUŽ MARIJE EGELJE SLAVIO ROĐENJE SINA: Napravio veliku žurku, cepali mu majcu, a sve vreme pevao pesme ženi! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Voditeljka vremenske prognoze Marija Egelja porodila se i na svet donela dečaka, a na Instagramu su isplivali snimci proslave, koju je njen muž upriličio povodom rođenja prvog deteta. 

Naime, ponosni tata odlučio je da proslavi sa porodicom i prijateljima što je dobio naslednika, dok je mama još u bolnici. Brojne su bile pesme koje je Aleksandar naručivao sa svoju suprugu, a ispoštovano je i tradicionalno cepanje majice.

Republika

Foto: Instagram printscseen

Proslava podovom rođena sina Marije Egelje

Egelja je sve vreme na vezi sa svojim izabranikom, a on joj je tokom slavlja slao i snimke koje je voditeljka delila sa svojim pratiocima. Na snimcima koji su se mogli videti na Instagramu, moglo se čuti da Marijin muž sve vreme peva pesme ženi. 

Republika

Foto: Instagram printscseen

Marija Egelja, muž

Podsetimo, Egelja je svojevremeno otkrila kada je termin porođaja, te priznala da njen suprug želi što pre da dobije naslednika. 

- Termin je prva polovina novembra, iako moj muž navija da bude što pre, jer jedva čeka, kao i ja naravno, presrećni smo - kazala je voditeljka.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading