ACA LUKAS ZA DLAKU IZBEGAO SMRT: Folker otkrio nepoznat detalj iz svog života: Izrešetani su svi u tim kolima, nije bilo preživelih

Autor:

Zabava

04.11.2022

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Aca Lukas otkrio situaciju iz prošlosti kada je jedva sačuvao živu glavu na ramenima

ACA LUKAS ZA DLAKU IZBEGAO SMRT: Folker otkrio nepoznat detalj iz svog života: Izrešetani su svi u tim kolima, nije bilo preživelih

Foto: ST/D. Kadić

Aca Lukas nikada nije krio da je doživeo svašta u svojoj dugogodišnjoj karijeri, a svojevremeno je mnogobrojnim fanovima otkrio detalje iz života, koji nikoga nisu ostavili ravnodušnim. 

Lukas je tada ispričao da je odbio prijatelja da ga odveze kući i tako je sačuvao glavu na ramenima.

- Za dlaku sam izbegao sačekušu koja nije bila namenjena meni! Bio sam sa društvom na ručku u jednom restoranu. Kada smo kretali iz restorana, prijatelj se ponudio da me odveze kući jer je moj auto bio kod majstora, pošto se pokvario. Ni sam ne znam iz kog razloga sam ga odbio, ali sam to učinio. Pozvao sam taksi i odvezao se u stan - priseća se Aca nemilog događaja.

Foto: ST/D. Kadić

Aca Luka, koncert Štark arena

Nema preživelih

Folker kaže da je posle sat vremena na televiziji čuo jezive vesti, koje su mu zaledile krv u žilama.

- Minut nakon što smo se rastali, na 300 metara od restorana u kom smo sedeli, izrešetani su svi koji su krenuli tim kolima, u kojima sam mogao biti i ja! Niko nije ostao živ!

Foto: ST/D. Kadić

Aca Luka, koncert u Beogradu

-Lukas je jedva došao sebi kad je shvatio da je malo falilo da pogine. - Sedeo sam kod kuće, slušao vesti i nisam mogao da verujem šta čujem. U prvi mah mi je bilo žao prijatelja koji je tog dana poginuo, a onda me je oblio hladan znoj. Bilo je jezivo! I danas kada se setim da sam mogao da poginem, vraća mi se taj odvratan osećaj... - kaže Aca za domaće medije.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading