BESAN ZBOG MODERNE MUZIKE! Željko Vasić opleo po današnjim trendovima: To što se sviđa narodu, ne znači da je dobro! (VIDEO)

Autor:

Zabava

03.11.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Vasić o mlađim kolegama i muzici kojom se bave.

BESAN ZBOG MODERNE MUZIKE! Željko Vasić opleo po današnjim trendovima: To što se sviđa narodu, ne znači da je dobro! (VIDEO)

Foto: Republika

Pevač Željko Vasić bio je deo snimanja RTS novogodišnjeg programa i tom prilikom se dotakao svoje izjave da današnji trendovi u muzici nisu dobri, ali kako kaže to se nije striktno odnosilo na Džalu Brata i Bubu Korelija, već na činjenicu da tu muziku ne razume i da to što se narodu nešto sviđa ne znači nužno i da je dobro.

- Ja bih mnogo bolje znao o toj muzici da mi ne treba neki translejt da bih razumeo o čemu se tu radi. Šta znači to, to je popularno i to ljudi vole? Ja stvarno ne volim taj termin i to je jako loš termin. Ja sam sto puta to rekao i opet ću, šta znači to narod voli? Šta to zapravo znači? To ne znači da je to dobro, bilo šta što sad narod voli. Narod voli i da se drogira, ajde onda da im svima podelimo po pet grama, neka uživaju - rekao je Željko i dodao:

Republika

Foto: Republika

Željko Vasić o modernoj muzici

- Kada si muzičar, znaš šta je dobro, a šta ne. Ne govorim konkretno o Džali i Bubi, oni čak imaju nekoliko super pesama koje se meni dopadaju, bit i tako dalje. Govorim generalno o trendu da postoji sada, trend kao svaki trend. Devedesetih je postojao turbo folk, to sve ima svoj rok trajanja.

Šta je pevač još rekao pogledajte u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading