SPEKTAKULARNO OTVARANJE INSTA TV: Večeras od 18 časova počinje „Prvi bend Srbije“ – talent šou program koji će oboriti sve rekorde gledanosti! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.10.2022

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spremite se da budete deo televizijske revolucije kakvu do sada niste videli – Insta TV donosi novu eru televizije!

SPEKTAKULARNO OTVARANJE INSTA TV: Večeras od 18 časova počinje „Prvi bend Srbije“ – talent šou program koji će oboriti sve rekorde gledanosti! (VIDEO)

Foto: Pink

Počinje televizijska revolucija kakvu do sada niste videli – Insta TV od večeras donosi novu eru televizije!

Od večeras više ništa neće biti isto, jer počinje revolucija televizije kakvu smo do sada poznavali. Nakon velikog interesovanja javnosti, opsežnog i temeljnog kastinga na kom je radio ozbiljan tim producenata i muzičara, večeras u 18 časova počinje novo muzičko takmičenje „Prvi bend Srbije“, čime će zvanično početi i emitovanje programa potpuno nove i drugačije televizije na medijskom tržištu Srbije, ali i regiona – Insta TV. Ovaj TV kanal je prvi interaktivni kanal u Srbiji i predstavlja spoj televizije i društvenih mreža, pružajući mogućnost gledaocima da aktivno učestvuju u programu televizije, ali i da ga kreiraju.

Novi brend, Insta TV, u okviru paketa kablovskih kanala kompanije Pink Media Group je velikim produkcionim, kadrovskim i tehničkim ulaganjima rezultirao novim pristupom kako zabavnom i talent, tako i rijaliti programu, u šta će se gledaocim uveriti kada u petak počne novi talent šou program „Prvi bend Srbije“ koji će biti okosnica programske šeme Insta TV.

Republika

Foto: Pink

 

„Prvi bend Srbije“ predstavlja prvi televizijski „band camp“ za najtalentovanije muzičare, pevače i plesače. Na ovom projektu je vlasnik kompanije Pink Media Group, Željko Mitrović, sa svojim timom radio skoro deset godina, sa željom da afirmiše mlade umetnike i promoviše kvalitetan zvuk, ali i da sve talentovane mlade ljude podstakne da se vrate pop i rok muzici, ali i nekada popularnom sviranju u garažama. Ono što će dodatno popularizovati ovaj projekat jeste interaktivnost - gledaoci će putem kreiranja naloga na društvenim mrežama moći da glasaju za svoje omiljene takmičare i utiču na ishod takmičenja.

Planirano je da “Prvi bend Srbije” traje dva puta godišnje po četiri meseca, tokom kojih će 36 muzičara – 18 devojaka i 18 muškaraca – svake nedelje formirati 6 bendova o po šest članova, i imati radionice, probe i nastupe.

Republika

Foto: Pink.rs

Željko Mitrović

Takmičari će imati i mentore koji će im pomagati u pripremi nastupa, a za sve učesnike obezbeđeni su najsavremeniji muzički instrumenti koji će im biti na raspolaganju. Svih sedam dana će se spremati za šou, kada će pred publikom svirati i cover i autorsku pesmu, za koju će se glasati, a bend sa najboljim rezultatima biće nedeljni pobednik.

Poslednje pripreme se privode kraju, a večeras ćete se upoznati sa talentovanim muzičarima i pevačima koji će dati sve od sebe da osvoje regionalnu publiku, ali i žiri, u kom će se možda naći i Željko Mitrović, kao sasvim sigurno najbolji basista u našoj zemlji. Ali da biste to saznali, budite večeras od 18 časova uz novu televiziju na ovim prostorima Insta TV i spektakularno otvaranje talent šou programa “Prvi bend Srbije”.

Čelnik Insta TV Željko Mitrović pokazao je samo delić atmosfere tima koji predano radi, kako bi sve proteklo u najboljem redu, što je zagarantovano: 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading